Hvor er han???❤

357 12 0
                                    

Da jeg vågnede op var Anthon væk jeg kiggede på klokken! Shit den er altsø kun 09:46 hvor fanden er Anthon? Jeg gik på toilettet for at vaske hænder og ansigtet så gik jeg i køknet og tog et æble og derefter gik jeg hele huset rundt for at se hvor Anthon er!

Til sidst gik jeg op på Anthons værelse og tog mine sorte jeanse på med huller i knæne og tog en hvid/blå t-shirt på med et citat jeg selv havde fundet på et:
Be my King and i'll be u Queen❤
Da jeg var færdig redte jeg mit hår og lavede et sildeben i siden bare for at freshe det lidt op jeg lagde en let make-up men inden jeg lagde mit make-up lagde jeg mærke til at der var en sedl på Skrivebordt jeg læste det højt op for mig selv

Kære Prinsesse❤
Jeg unskylder virkelig meget for at have gået ud uden at vække dig men jeg sagde til mig selv at det vil være synd hvis jeg vækkede dig kun for at sige at jeg skulle ud og købe lidt mad ind...Og gå en lille tur med Life...Håber det Okay hvis ikke kan du da ALTID Ringe bae❤
Din Anth❤

Jeg blev på en måde glad af at han havde skrevet før han gik men også ked af det. Jeg troede det var en dag for ham og jeg. Jeg lagde mit make-up færdigt spiste lidt at mit æble. Pludslig mærkede jeg en hånd på mit ene skulder jeg fik kuldegysning i hele kroppen så jeg rystede jeg sank en klump og drejede mig forsigtet rundt indtil jeg så en mand klædt i sort tøj og så var alt bare helt sort!

Anthon Eller Thor?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora