fara titlu

81 9 0
                                    

Am mancat si eu de data asta, era pui la gratar in meniu, cum as fi butut refuza? Dupa masa m-am dus direct in camera mea(pai, a mea si a lui Penny), unde nu facusem altceva decat sa stau in pat privind desenul cu lupul.

 Penny veni langa mine.

-Wow...tu l-ai desenat? Arata super!

-Mda....

-S-a intamplat ceva?

Nu ii raspunsem decat dupa un timp considerabil:

-Nu, nimic..E ok :).

Toata lumea se bagasse in pat, chiar si Penny.Eu in schimb, priveam pe fereastra. Era luna plina, si era atat de mare, de stralucitoare, de frumoasa...Nu imi trecuse vreodata prin cap cat de minunat poate fi sa traiesti la munte.

Din nou, nu puteam sa dorm. Pai..din nou, am iesit sa ma plimb. Doar ca era putin interzis sa parasesc cabana noaptea..si mie chiar imi pasa...Am mintit.

Am mers la exact aceeasi stanca unde ma intalnisem cu lupul negru. Si adormisem..Nu imi pot da seama de ce dar..ma simteam mai in siguranta acolo, decat in cabana..

cand ma trezisem luna era exact deasupra mea. Atunci se auzii din nou urletul triumfator al lupului, in spatele meu. Era atat de frumos! Abia acum imi dadusem seama ca nu era un lup obisnuit...era imens! Era la fel de inalt ca mine..cand era in 4 labe..

Se apropia incet de mine cu capul aplecat si urechile ciulite. Brusc incetase sa-mi mai fie teama.Am inchis oschii si am intins mana spre el. Dar nu am apucat sa il ating. Simteam o durere groaznica in oase..Am deschis ochii si l-am vazut exact in fata mea, cum ma privea in ochi. Nu aveam vreo idee de ceea ce mi se intampla.


Rainy~An unusual lifeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum