6 . Lizz

34 5 0
                                    

Ik zit aan het bureau in mijn kamer. In mijn linker hand laat ik het mes van Derik rondjes draaien, en in mijn rechter hand hou ik raads voorstellen vast en lees ze, er is niet echt veel aan. Als ik een idee niets vind steek ik een gat in het blad met mijn mes en gooi ik het weg. Als ik het niet weet of een goed idee vind leg ik het op een stapel. Het valt me op dat de stapel eigenlijk niet bestaat, dat komt om dat alle voorstellen eigenlijk nergens op slaan. het zijn voorstellen zo als; identiteits kaartjes om deuren open te krijgen, verbod op eten meenemen uit de kantine. Ik weet ook bij allemaal dat Carlot ze heeft bedacht.

Als ik klaar ben met papier snijden (want dat is eigenlijk het enige wat ik heb gedaan) stop ik alle papieren in een doos en wil ze naar de papier bak brengen. Als ik nog geen 200 meter heb gelopen kom ik Carlot tegen. 'Ik was net naar uw huis op weg om de goed gekeurde ideeën op te halen. ' zegt ze 'Dat is niet nodig, er is er namelijk geen een goed gekeurd.' ik wil doorlopen maar ze goud me tegen 'Je weet toch wel dat de taak van een leider is om dingen goed te keuren. ' 'ten zij ze dom zijn of geen nut hebben, bijvoorbeeld het is verboden eten uit de kantine mee te nemen, niemand neemt ooit wat mee en meer dan de helft is niet eens eten. ' (het is namelijk zo dat je een soort soep krijgt en wat pillen die je moet in nemen met water en dat is alles) Carlot staart me aan, ze wil me tegenspreken maar weet niet wat ze moet zeggen, dus ik loop er gewoon voorbij met mijn doos.

Als ik alle papieren heb weg gegooid ga ik langs bij het lab om een injectie naald te halen. Als ik er net één wil pakken komt er een langen jonge aan gelopen met ravenzwart haar. Ik ken hem hij heet paskal hij heeft mij de eerste keer hier geholpen de naalden te zoeken 'Hee Lizz zou je wat voor me willen doen? ' 'Wat?' 'De voor uit gangen in Stephanies rapport zijn niet snel genoeg daarom zou ik graag willen dat ze dit pilletje krijgt. ' hij hield een rood pilletje in zijn hand. Ik pakte het pilletje en liep weg 'O en geef het twee uur voor dat je haar bloed af neemt en blijf bij haar voor het geval er iets vreemds gebeurd want hij is nog niet uitgetest. ' Ik loop de deur uit en ga richting de kamer van Stephanie.

*En daar was weer een nieuw hoofdstuk ik hoop dat het leuk was. Misschien is er een probleem met dit hoofdstuk want ik had er ook wat problemen mee* Groetjes jiltes

Weerspiegeling [Onhold]Where stories live. Discover now