Louis P.O.V.
Okeyy, ik sta heel rustig met Hazz, Malik, Nialler, Daddy Payne in de aula tot ik twee maffe meiden hoor gillen. We keken met zijn alle de richting van het gegil in. En ja wel hoor. De pittige dame staat met haar best friend te gillen. Met wat? Ja, inderdaard met mijn briefje... Ik gaf een teken aan de jongens waardoor ze allemaal begrepen wat ik bedoelde (Kan binnen kort weer mijn slag slaan If you know what I mean...)

Sillandra P.O.V.

Ik schaamde me kapot... Louis maakte een raar gebaar vast jongenstaal of zo nou ja boeiend. Uuhh heel de aula keek ons aan... Ik trok Susan mee naar de wc. En vroeg of ze meer looks voor me wou ontwerpen want Susan wil mode ontwerpster worden... Susan keek me aan als of ik haar ten huwelijk vroeg ofzo!!! Haha!!! Ze knikte en zei: yesss please!!! De bel ging... Onze pauze was af gelopen. En we liepen naar de les. Naar onze Engels les van Meneer de cock. Ja je hoort het goed een docent engels die cock heet haha!!! (Cock betekend op zijn engels Penis) Ik ging op mijn plek zitten en luisterde zo ver ik er zin in hadt. Louis heeft me heel de les aan gestaard! Na 1uur gewoon niet geluisterd te hebben! Ging ik met Susan mee naar haar atelier. Waar ze met mij de perfecte look uit zocht en mijn maten op nam om de kleding in elkaar te zetten. Haar idee was een soort leren jurkje. Met mijn haar gewoon los. Een dun streepje eye liner. En een tipje mascara. Met een lichte kleur lippen stift.

~~VOLGENDE OCHTEND~~

Het jurkje was klaar en ik deed alles zo als Susan zei! alle ogen waren van louis en zijn groepje op mij gericht.

Heeyyy,
Het spijt me dat ik heeeeell weinig schrijf! Ik heb het gewoon te druk met school mijn computer is ook nog kapot dus schrijf ik dit via de app. xx janne

Look out! Ft. Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now