Aşk Oyunu

859 185 12
                                    

Sevmek ölmektir be gülüm . . .

Kalbin çarpar sessizce haykırmak istersin dağlara
Karşılığını alırsan tüm dünya senin olur adeta
Sevip sevilmezsen yıkılır dünyalar başına
Aldatılırsan yanarsın aşkın kavrulmuş kollarında . . .

Aşk oyunu diye bir oyun verdiler elime
Oynayıp rolünü gideceksin dediler
Bilmediler ama oyunu oynarken gerçekten aşık olduğumu

Oyuna bir an tutkuyla başladım
Ama bu oyun günden güne beni değiştirmeye başladı
Fikirlerim tavırlarım değişti kalbim daima çarpar sanki uçacak bir melek olmuştu . . .

Anladım bu aşktı düşmüştüm bende aşkın kollarına ilk defa

Karşılıklımıydı yoksa karşılıksız mıydı bu aşk oyunu bilmedim
Aşkın büyüsüne kapılıp sadece ona gittim

Görünüşte seviyordu oda beni unutmuştu bence geçmişini
Sadece ben vardım onun için sadece o vardı

Bozuldu aşkın büyüsü terk edip gitti bir vefasızın kollarına hem de arkasında neleri bırakıp gittiğini bilmeden gitti . . .

Aslında gerçek oyun bu anda başlamıştı

Her karşılaşmamızda gözleri gözlerimin içini yakıyordu adeta
Sanki oda beni bekliyormuşçasına

Ama başkasıylaydı başkasının gözlerine bakıp onun ellerini tutuyordu benim olmam gereken yerde bir başkası duruyordu işte işte şimdi gerçekten bir aşk oyunuydu bu romanlardan farksız kalmıştı halimiz . . . .
Ondan arta kalanlarla yaşamaya çalışıyordum

Günden güne yakıyordu içimi sevdası ha döndü ha dönücek umutlarıyla bekliyordu yüreğim bazen dayanacak gücü kalmasa da onu ayakta tutan tek bir umudu vardı
BİR GÜN ELBET DÖNECEK . . .

Zaman diyorum ne çabuk ilerliyor . . . derler ya zaman acıya alışmayı yokluğa alışmayı öğretir zaman unutturur derler düşünüyorum hala aradan o kadar zaman geçmesine rağmen ben neden hala onu düşünüyorum acaba . . .

Sormayın cevabını bende bilmiyorum bildiğim tek şey arada ne geçerse geçsin ben onu hala ilk günkü kadar çok ama çok seviyorum . . . .

Çok kişi söyledi bu aşktan hayır gelmez unut diye unutmak o kadar kolay olsaydı elbet unuturdum bir yerde ama hayatıma bir başkasını sokamazken onu unutmamı onu silmemi nasıl beklersiniz . . .

Aşk oyunuydu hem de oynanması en zor oyundu bu . . . .
Oyunu sadece ben kuralına göre oynuyordum aslında yanımda olması gereken kişi başkalarının kollarındaydı şuanda . . .

Görüyordum bazen duyuyordum mutlumu acaba diye düşünüyordum acaba o kız onu benim sevdiğim kadar sevebiliyor muydu ? her gün onu benim düşündüğüm kadar düşünüyor muydu ? onu benim sardığım gibi sarabiliyor muydu kollarıyla ? endişe ediyordum aslında mutluluğundan birazda korkuyordum ya giderse tamamen onun olursa diye . . .
Günden güne çıldırtıyordu bu düşünme beni acaba sonumuz ne olacak diye

İlkti hayatımda o benim ilk aşkımdı hiç unutmayacağım o olmasa bile kalbimde içimde yaşayacağımdı o her şeyden değerliydi gözümde yapamıyordum onsuz biliyordum onsuzluk günden güne yiyip bitiriyordu beni sonum daha da kötüye gidiyordu . . .

Neydi bu sana verdiğim değer diyorum karasevdamdı o benim artık anlamıştım onsuz yok olmuştum ben onsuz yaşayamazdım artık ondan arta kalanlar bile yetmez olmuştu artık her an o vardı düşlerimde rüyalarımda her yerde onu görüyordum sanki bekliyordum nereye kadar sabredebileceğim . . .

Günden güne eriyordum aslında gözleri gözlerimle karşılaştığı an öyle heyecanlanıyordum ki sanki ölecektim o an sanki gözleri gözlerimin içinde kayboluyordu . . .

Bugünüm yarınımsın şarkısı işte o bizim şarkımızdı o şarkı yaşatıyordu bizi umutlarım bitmek tükenmek bilmiyordu o benim yarınım diyordum gelecek diyordum bir umut vardı içimde o bana geri dönecek vazgeçemiyordum bu umudumdan içimdeki his hiç yalan söylememişti bana dönecekti elbet...

BU DÜNYADA OLAMSA DA EMİNİM ÖBÜR DÜNYADA EBEDİYEN BENİM OLACAKTI TÜM BENLİĞİYLE . . .

Evet geldik hikayemizin son zamanlarına ne oldu diye sormayın
Düğüm çözüldü adeta . . .

Seviyormuş bir başkasını mutluymuş ta üzülmüyorum aslında çünkü biliyorum onun mutluluğu benim mutluluğum düşünüyorum da sevenlerin mutlu olması her şeyden daha önemli bu dünyada ama ben bu oyun içinde hangi rolde oynuyorum acaba biliyorum kimse benim kadar çok sevemez onu anlamadığım bu hikayenin sonda ne olacak neden mutsuz olan ben oldum neden sevgimin karşılığını alamadım bilmiyorum bu soruların cevaplarını bende bilmiyorum

Bildiğim tek şey benim sevdam karasevdadan başka bir şey olamaz. . .

Tek tahmin . ettiğim şey ben ondan başkasına bakamam ben ondan başkasının ellerinden tutamam kimseye seni seviyorum diyemem kimsenin gözlerinin içine bakamam ve ben asla bir daha bu dünyada mutlu olamam . . .

Şimdi sizde merak ediyorsunuz dimi hikayenin sonunu eminim karasevda çeken fazla dayanamaz bu oyuna koyuverir kendini bir boşluğa sevdalısı ve sevdiği ise kızın ahını aldıklarından asla mutlu olamazlar çünkü sevenlerin ahı sevdiğine geçermiş . . .

Şimdi sesleniyorum tüm gençlere sakın sevmediğiniz birine umut verip kendinize onu bağlıyacak bir şey yapmayın kimi seviyorsanız onun yanında olun sevdanızın arkasında durun . . .

İŞTE BU BENİM GERÇEK HİKAYEM TÜM GENÇLİĞE SESLENİYORUM LÜTFEN SEVGİNİZİN RKASINDA DURUN . . .

! Ah Bir Bilsen !Where stories live. Discover now