Capitolul 43

1.8K 110 9
                                    

-Em, ma auzi?

Era vocea lui Ray.

-Da...Ce se intampla? am incerct eu sa zic cu speranta ca o sa ma si auda.

-Trebuie sa obți controlul asupra corpului. Trebuie sa te descurci singura.

Am oftat adanc si mi-am inchis iar ochii. M-am asezat intr-o pozitie comoda, in care sa pot medita, si m-am concentrat pe corpul meu. Mi-am ridicat o mana in aer si am inceput sa-mi misc degetele. Am simtit furnicaturi in maini ,apoi, imediat, am auzit iar o voce, dar nu era a lui Ray, ci a lui Jeff.

-Ce se intampla cu ea? De ce nu se misca?

-Oh, mai taci si stai calm. Uite, deja a pus contol pe cop.

,, Ce, adica... Dar daca fac asta? " si imi deschid ochii, ridicandu-ma. Totul în jur era un vid negru prin care am inceput sa ma plimb si sa-mi flutur maininile prin aer. ( Ca de ce nu ? )

-Em, ce faci? Se auzi iar vocea lui Ray. Nu te mai prosti!

-Dar ce ar trebui sa fac?

-Vin-o aici.

-Am...O singura problema. Nu te vad. Pot doar sa te aud.

-Atunci fa in asa fel incat sa vezi prin ochii lui. Asa vei putea vedea tot ce se intampla in jurul tau.

Am dat din cap afirmativ si mi-am inchis iar ochii si cand i-am deschis o mulțime de culori amestecate au aparut in jurul meu.

,, Nu, trebuie sa vad clar! "

Mi-am strans pumnul culorile începând sa se invarta in jurul meu oprindu-se brusc. Mi-am mijit ochii in speranta de a intelege ceva din amestecatura aia si m-am indreptat spre o umbra cu o forma nedefinita. Pe masura ce ma apropiam umbra se contura din ce in ce mai clar pana ce am ajuns langa ea. Era Jeff care-mi ținea corpul neînsuflețit pe picioare. Incet, incet fundalul se facu si el clar. Acum vedeam totul in jurul meu clar, inclusive cum ,, imi misc corpul ''. Ma simteam ciudat. Ma simteam goala la interior, ca un ambalag fara continut. Am vrut sa-i zic ceva lui Jeff, dar l-am auzit pe Ray cum ma stiga.

-Em, acum ca ai control total asupra corpului, iti pot spune urmatorul pas. Cum sa iti recapeti trupul, dar inainte trebuie sa ucizi victimea. Ii poti face orice rana, nu o sa te doară, in schimb, cand decizi sa ii iei viața, trebuie sa ai mare grija, pentru ca te poti muri si tu odata cu victim ta, deoarece sufletul tău va rămâne blocat intr-un trup mort. Trebuie sa rostesti cuvintele potrivite la momentul potrivit si sa actionezi rapid. Bun, ca sa iesi trebuie sa spui ,,En demon jon visa a testem, es megas'' (stiu ca suna ciudat, dar chiar inseamna ceva ). Dupa ce faci asta te vei desparti de trupul victimei, dar vei mai avea cateva secunde control asupra ei. Asa ca trebuie sa profiti de moment si sa-i dai lovitura finala.

,, Fi-rar, credeam ca va fi mai usor ''.

Am respirat adanc si m-am apropiat de corpul meu meu. Am luat cutiul din buzunar si m-am indepartat de ceilalti. Mi-am inchis ochii ca sa ma pot concentra si am strans cutiul in maini indreptandu-l spre abdomen.

Eram speriata, dar mai hotarata ca niciodata. Am rostit cuvintele in soapta, strangand din dinti simtind acelasi junghi si cum corpul in care ma aflam parca plutea.

-Acum!

-Acum!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
The chalice full of purple water ( rewriting )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum