Program na víkend

258 29 4
                                    

Pohled Kayly:

Cítila jsem se šťastně jako nikdy. Byla jsem šťastná s Lukem, Jess a všemi ostatními. Radost teď byla neustále s námi. Užívala jsem si to. A bylo vidět, že i ostatní...

Rychle jsem se umyla a vrátila se za Lukem. Seděl na gauči v obýváku a sledoval večerní zprávy. Objala jsem ho zezadu kolem krku a dala mu pusu do vlasů. Vzal mě za jednu ruku a vypnul televizi.

"Moje láska je zpět," zašeptal a podíval se na mě. Doširoka jsem se usmívala a sedla si k němu. Hladil mě palcem, jak jsme měli propletené prsty. Opřela jsem si hlavu o jeho rameno a zavřela oči.

"Luku?" zašeptala jsem po chvíli.

"Ano?" odpověděl jeho dokonalým hlasem.

"Co budeme dělat o víkendu?" zeptala jsem se a podívala se na něj.

"Hmm...netuším. Proč?"

"Musím se učit, takže toho asi moc nebudu stíhat," zakňučela jsem.

"Upřímně ti tu vysokou nezávidím," uchechtl se a já vstala.

"Je jiná než ostatní. Vypadá jako střední, lidé tam chodí jako na střední a tak podobně. Někdy si říkám, že se zastavil čas a já jsem stále na jednom místě," řekla jsem a začala něco hledat v batohu. Cítila jsem na svém zadku Lukův pohled.

"Zlato, bavíš se dobře?"

"Jo- teda ne!" opravil se hned a já se uchechtla. Našla jsem nějaké papíry s karikaturami a prohlížela jsi je. Na jedné byl dokonce Luke s kytarou.

"Jéé," rozplýval se nad ní. "To jsi kreslila ty?" zeptal se překvapeně. Přikývla jsem.

"To je, když se ve škole nudím. Karikatury jsou prostě moje srdeční záležitost," uculila jsem se a podala mu ostatní. Natáhla jsem se pro batoh a hledala zápisky ze dnešních hodin.

"Tvoje vysoká je zvláštní," rýpl si Luke a já jen pobaveně protočila očima.

"Co jsem asi před chvíli říkala?" smála jsem se.

"Promiň, byl jsem zaměstnaný," culil se.

"Mým zadkem?" sledovala jsem ho. Podíval se na mě a nevině se usmíval. "Já to věděla," uchechtla jsem se a dál vybalovala.

"Lásko?" zeptal se po chvíli Luke.

"Ano?" usmála jsem se na něj a pořádně si sedla.

"S kluky budeme muset teď pár dní zkoušet, takže asi nebudu moc doma," řekl a sledoval mě. Jen jsem přikývla a přesedla si blíž k němu. Vzal mne okolo ramen a přitiskl k sobě.

"Miluju tě," zašeptal a já se na něj usmála.

"Já tebe taky," zašeptala jsem nazpátek a políbila ho...

Pohled Jess:

Můj život se od začátku vztahu s Calumem obrátil na ruby. Konečně jsem našla někoho, kdo mě vyslechne, kdo se se mnou baví, kdo se směje, i když není nic vtipného. Kdo mi dokáže vytvořit úsměv na tváři. Jako moc Caluma miluju? To ani nejde popsat. Jsem s ním šťastná a to je pro mě hlavní...

"Calume, večeře," zavolala jsem do druhého patra. Cal trochu předělával svůj pokoj, jelikož jsme se rozhodli, že budeme spolu bydlet. Nějaké věci jsme přenášeli už během týdne a dneska to chtěl Cal dodělat.

"Už běžím," zaslechla jsem a usmála se. Sedla jsem si a počkala, až přijde dolu. Ash s Mikeym už netrpělivě bubnovali prsty do stolu, když se Calum objevil před jídelnou.

Andělův ďábel // 5SOS (Luke Hemmings)Where stories live. Discover now