Zápis 3 aneb černý tunel

13 2 0
                                    

Další poněkud kratší část,ale stejně doufám, že se vám bude líbit,jinak mi docházejí nápady na názvy těch depresí,tak kdybyste nějakej měli,poprosim vás do komentíku...
Díky ;-)

Tak jo,dloooooooouho jsem přemýšlela o tom,jak to napsat. Ono tohle není zrovna jednoduchý popsat a má to hned několik důvodů.
Jednak proto,že když si nedam pozor a začnu ji popisovat, tak do ní snadno a jednoduše spadnu, a druhak proto,že vlastně nejde ani tak úplně popsat. Ona je to vlastně taková-jak to jenom napsat- taková neznámá x. Něco snad ještě horšího, než depka ze Zápisu jedna.
Ne,ale teď fakt. Bylo by fajn,kdybych se zase někam hnula a ne pořád popisovala tyhle debility.
Jste připraveni ???
Fajn,jdeme na to,připravte se !!!

Znáte ten pocit,kdy víte,že za chvilku dojdete na útes,ale jste v tunelu a nevíte kudy kam ??? Ten ,kdy máte pocit,že jste v tunelu,který má všelijaké odbočky,ale vy máte i přesto pocit,že když zahnete,stane se vám něco ještě horšího ??? Ten divnej pocit,kdy se vám při myšlence,že byste mohli zatočit hrůzou naježí vlasy na hlavě ???
Neeee ???
Tak to buďte rádi. Opravdu jste šťastní lidé.

Chtěla bych se z ty depky vypsat,moc bych to chtěla, ale nejde to.
Prostě píšu,píšu a píšu.
Jenže ten pocit,který očekávám,že přijde,ten pocit úlevy je v tahu.
Nejspíš hodně daleko ode mě.
Vůbec netušim,jak ten dnešek přežiju. Jak mám zpívat na zahradní slavnosti,když si nedovedu užít ani chvilku s ní ?? Jak,sakra,jak ??? Copak to jde ???
Asi zkolabuju. Ano,myslím to vážně. Tohle nedávám. To opravdu nedávám.
Každou sekundu,minutu,hodinu,pořád,POŘÁD si opakuju,že už to musí být v pohodě, že už to zvládnu,ale realita je jiná,vím moc dobře, jak to je. Ano vím,ale tak, jak to chci to není. Není, nebylo a nebude.
Sama se z toho nedostanu. To je mi víc než jasné. Koneckonců jsem to já, kdo zná svoje depky. Teda bohužel, protože bych je radši neznala. Radši je nikdy nepoznala. Radši bych žila bez nich. Jenže to asi bohužel nejde.
Celkem mě mrzí, že se chovám jako kráva, ale co s tím můžu udělat ??? Ne,nechci se nijak obhajovat, ale je to tak.
Copak s tim můžu něco SAMA udělat ??
Ach jo,lidi,já z toho zcvoknu.
THE END...POKUD NEDOSTANU DALŠÍ NÁPAD,TAK POSLEDNÍ ZÁPIS !!!!

Když přijde depka..Where stories live. Discover now