Το ενοχο μυστικο της Σαρλοτ

2.2K 199 2
                                    

Ελισα

Οταν ξυπνησα βρισκομουν χωμενη στην αγκαλια του Νταρεν με το αρωμα του να εισβαλει στα ρουθουνια μου και να με τυλιγει ολοκληρη. 《Μμμμ...》εβγαλα ενα μουγκριτο και τρυφτικα πανω του ομως μολις καταλαβα τι ακσριβως γινοταν ανασηκωθηκα στο κρεβατι και μας κοιταξα και τους δυο.

Βρισκομαστα ξαπλωμενοι στο δωματιο που ειχα φτιαξει για εκεινον και τυλιγμενοι με τα σεντονια του κρεβατιου. Ο Νταρεν κοιμοταν τοσο γαληνια για αυτο προσεχωντας να μην τον ξυπνησω σηκωθηκα και βγηκα απο το δωματιο του και πηγα στο δικο μου. Μολις μπηκα στο δωματιο μου και αντικρησα την ωρα κοντεψα να λυποθημησω απο το σοκ 《Εχει παει κιολας 9?》σχεδον ουρλιαξα και ετρεξα προς την ντουλαπα γιανα βρω ρουχα να φορεσω.

Σε λιγο ειχα σηκωσει τα μαλλι μου σε εναν επιβλητικο κοτσο και κουμπωνοντας το πουκαμισο μου και το παντελονι μου αρπαξα την τσαντα μου και κατεβηκα κατω. Εγραψα ενα συντομο σημειωμα στον Νταρεν οτι παω στο γραφειο και ηα γυριζα το μεσημερι γιανα ετοιμαστουμε για τον γαμο και εφυγα σχεδον τρεχωντας.

Νταρεν

Το πρωι οταν σηκωθηκα δεν ηταν η Ελισα στο σπιτι. Ειχε φυγει για το γραφειο οπως μου εγραφε σε ενα σημειωμα και θα γυρνουσε το μεσημερι γιανα ετοιμαστουμε για τον γαμο.

Στην εκκλησια επρεπε να ειμαστε στης 6 αρα προλαβενα να παω να κανω μια συζητηση με την Σαρλοτ. Διχως δευτερη σκεψη ηπια μια γουλια απο τον καφε μου και εφυγα γιανα τελειωσω μια συζητηση που ειχα.

Στης 11 ημουν εξω απο το σπιτι μου. Εβγαλα το κλειδια και μπηκα μεσα στο διαμερισμα οπου εμοιαζε σαν βομβαρδισμενο. 《Σαρλοτ....》φωναξα και πηγα μεσα στο δωματιο μου οπου κοιμοταν ο Μαξ. 《Εδω...》ακουστικε αδυναμα η φωνη της αδερφης μου.

Γυρισα και αντικρισα την πορτα του μπανιου μισανοιχτη. 《Βγαινω σε ενα λεπτο...》ειπε αλλα αντι να γυρισω και να παω να κατσω στον καναπε μπηκα μεσα και αντικρισα κατι σιχαμερο και βαναυσω ταυτοχρονα.

《Ποιος στο εκανε αυτο?》ρωτησα βλεπωντας ολους τους μωλοπες στην πλατη, τα μπρατσα και στον λεμο της. Η Σαρλοτ προσπαθησε να κρυψει γρηγορα τα σημαδια με την βοηθεια ενος πουκαμισου και πασαλιφοντας στο προσωπο της makeup ωστε να μην φενονται. 《Τιποτα δεν ειναι...》ειπε και πηγε να φυγει.

Την επιασα ελαφρα απο το μπρατσο και αμεσως μορφασε απο τον πονο. Μαλλον εχα σφιξει καποιο απο τα σημαδια της. 《Σαρλοτ...》γρυλισα και την κοιταξα καταματα.

Dominant or submissive?Where stories live. Discover now