Harabe-Başlangıç

158 10 1
                                    

Çalan alarmin sesiyle sicramam bir oldu.gözlerimi açtım saati durdurdum ve yatagimdan dogruldum 8.30 bugun seçmeler var.gitmek için can atiyorum bu lanet olasi sehirden teknolojiden uzakta keyifle icecegimi yudumlarken kazi calismami yapmak bu kacirilmaz bir firsatti. Bu düşüncelerle yataktan kalktim banyoya gittim sıcak bir duşla yorgunlugumu atmayi planliyordum ki o sirada kapi ćaldi umursamadan küvete girdim fakat israrla calmaya devam ediyordu.bornozumu kaptim ve kapiya yoneldim.kim o? Demeye kalmadan wenddy nin tiz sesi gelmeye başladı:
-aç kapiyi clair içeridesin biliyorum beni kandirmaya calişma aksama kadar kapıda dikilirim haberin olsun...
Sallana sallana kapıyı açtım wenddy hızlıca içeri girdi.
Neler oluyor canim ne bu siddet dedim ( gülümsedim).birşey içermişim ben kendime kahve yapacağım diyerek mutfaga yöneldim.wenddy nin heyecanlı konuşmaları beni bitiriyordu anlat bakalım ne oldu dememe kalmadan sıraladı cümlelerini :
- Clair (kleer) neden bu kadar yavaşsın 1 saat sonra seçmeler var elimde tarihsel arkeoloji kazılarına dair birçok sunum ve proje var senin yaptiklarinada bakalim. neler yapacağımızı konuşsak çok iyi olacak.bu çalışmayı kazanip lanet olası sehirden uzaklaşmak istiyorum dedi.kahvemden ufurerek bir yudum aldim ve gözlerimi kisarak ; kafana cok takıyorsun emin ol oraya birlikte gidecegiz dedim..bir sure oturduk. hazirlanmak icin ayaklandim odama gittim wenddy arkamdan ne giyecegimi ne yapacagimi bana söylerken gülmeden edemedim.
Döndüm ve omuzlarindan tutarak:
Wenddy sakin olmalisin canim hersey yolunda bu teknoloji zımbırtılarıyla dolu sehirden en gec 2 haftaya kurtulmus olacagimiza dair soz veriyorum dedim.
Dolabin karsisina gecip kiyafet secmeye basladim.

saat 9 a geliyordu -haydi çıkma vakti dedim ve birlikte evden ciktik.kampüse doğru ilerledik

HARABEWhere stories live. Discover now