Tanıtım

43 10 3
                                    

Amerika ve Japonya arasındaki nükleer ve güç savaşı son bulmuştu.

Kazanan yoktu ancak kaybeden tüm dünyaydı.

Kurulmak istenen barış ortamı 3. Dünya Savaşı ile bir kenara bırakılmış, herkes kendi canının peşine düşmüştü. Nükleer felaket tüm dünyanın sonunu hazırlamıştı.

150 kişi haricinde.

Los Alamos, New Mexico'da bulunan örgüt, Başkan yardımcısı Nixon za­manında yeniden faaliyete geçirildi. MJ-12, DDB-V'lerle (Dünya Dışı Biyolojik Varlıklar) sı­nırlı işbirliği ile gizli bir program yürütüyordu. Zeta Retuculi yıldız sisteminden geldiği iddia edilen, büyük siyah gözlü ve kocaman kafalı, akıllı sürüngenimsi yaratıkların (Griler'in) acilen "Bor" elementine ihtiyaçları vardı.

Bu element de Amerika'nın güneybatısında bulunuyordu, ilginç tesadüftür ki, ülkenin çok gizli askeri tesisleride yo­ğun olarak bu bölgede bulunuyordu. UFOların buralarda sık sık görülmesi, "ziyaretçiler"le ABD hükümet yetkilileri arasında bir işbirliği olduğu iddi­alarının ortaya atılmasına sebep olmuştu, iddialara göre, uzaylıların vaadettikleri ileri teknoloji transferine karşılık, onlara "Bor" verilecekti. ABD'de UFO'lar tarafından kaçırılan çocukların yeraltın­daki laboratuvarlarda tıbbi denemelere tabii tutuldukları id­dia edildi.

İşte bu 150 kişi tıbbi denemeler sayesinde radyasyona kolayca uyum sağladılar.

Şimdilik dünyada olduğu varsayılan iki ırk vardı: Griler ve Dünyalılar.

En azından onlar böyle biliyordu.

YANSIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin