Szinopszis

2.8K 123 2
                                    

"A részeg szavak, józan gondolatok..."

✖✖✖

Amikor a bunkó apa elhagyja a családot, Luke Hemmings és az anyukája úgy döntenek, hogy itt az ideje egy kis változásnak. Ausztráliából egy kis kaliforniai tengerparti városba, Percival Shores-ba költöznek.  A Hemmings duó újrakezdik életüket a néhány év elhanyagoltság után, remélve, hogy visszatérhetnek a boldogság és szeretet útjára, amire égető szükségük van. Mint minden rendes tinédzser, Luke megváltoztatja a megjelenését.  Elengedi a vastagkeretes szemüvegét, hátrafésült haját és megpróbál megfelelni az új társainak. Dockers, Sperrys, galléros pólók és az aláírása, a quiff haj. Ezekkel együtt, Luke feltör a társadalmi létra világegyetemébe, mint egy rakéta.

De a népszerűséggel jönnek a korlátok. Ne csináld ezt, ne nézd azt, melyik a kedvenc bandád? Ahogy Luke szociális helyzete nő, egyre nehezebben tart lépést vele, és kevésbé válik önmagává. Egészen addig, amíg Ari Quiroz úgy dönt, hogy belép az életébe.

Bátor, nagyszájú és rettenthetetlen Ari-nak, vékony teste tele van zsúfolva elegendő magabiztossággal, ahogy végigsétál a Percival Shores Középiskola folyosóján tornacipőjében, flannel ingjében, nem foglalkozva az ítéletekkel. Egy részeg találkozás után, Ari az estéjének hátralévő részét az ütődött Luke-al tölti. De ezzel akaratlanul mutatja meg Luke-nak, hogy milyen érzés, ha önmaga lehet.

Ahogy Luke lassan visszatér régi énjéhez, és elengedi a Dockers-t, helyette egy pár fekete farmert húz fel, a népszerűek társaságát semmi sem állítja meg a Percival Shores Középiskolában, hogy meggyőződjenek arról, hogy Luke lefelé halad a társadalmi létrán - az új punk rock barátaival együtt. A félelem eluralkodik rajta, hiszen a népszerűség csábítja vissza. Luke-nak el kell döntenie, hogy mi a fontosabb: az utolsó évben egy élethosszig tartó barátság a lúzerekkel, vagy a Percival Shores királyi részlegét erősítenie - még akkor is, ha az alkohol fogyasztása
eltörli az emlékeit.

Ha a részeg szavak józan gondolatok, akkor Luke Hemmings a másnaposság poklában van.

Drunk words; sober thoughts | magyarulWhere stories live. Discover now