Capitolul 5 - O dimineaţă ca în cărţi

9.4K 514 23
                                    

Capitolul 5 - O dimineaţă ca în cărţi




Deschid ochii din cauza micilor raze ce se strecoară prin mica crăpătura a draperiei. Capul îmi este sprjinit de brațul bărbatului din dreapta mea. Cel cu care mi-am petrecut noaptea întreagă. Aroma pe care o desprinde mă face să-mi aduc aminte de cele petrecute azi-noapte. Îmi simt mușchii strânși, nu sunt învățată să fac atâtea exerciții fizice.

Înscrie-te la gimnaziu! îmi reproșează subconștientul.

Joseph mi-a promis că o să dorm foarte bine și exact așa a fost, chiar dacă mă dor toate. Am dormit puține ore, dar m-am trezit odihnită. Îmi frec ochii, așa cum obișnuiesc să fac în fiecare dimineață. Este acum când îmi dau seamă că am adormit cu lentilele în ochii!

Asta ti se întâmplă numai când te culci cu cine nu trebuie și unde nu trebuie, mă ceartă subconștientul meu.

Caut prin toată camera un ceas. Sper din tot sufletul că nu am adormit din nou. Din fericire, îl găsesc pe cel a lui Joseph undeva aruncat prin pat. Mă incorporez în așa fel încât să nu-l trezesc pe micul înger ce doarme lângă mine. Privesc ceasul. Ora opt și patruzeci și cinci de minute.

- Iisuse! Cât de târziu este!

Mă ridic din pat sărind ca un iepure, ceea ce îl face pe Joseph să se trezească.

- Ce s-a întâmplat?! întreabă speriat în timp ce cască și își întinde brațele.

Pentru câteva momente uit cât este ceasul și rămân cu privira fixată, admirându-i perfecțiunea. Chiar şi abia trezit din somn și ciufulit, este al naibi de atractiv. Privirile noastre se regăsesc, buzele lui îmi dedică un zâmbet și îmi provoacă o stare de rușine, reușind într-un final să mă îmbujorez și să mă uit în altă parte.

- Intru în tură într-o ora, trebuie să plec!

Reușesc să spun ieșind spre direcția livingului pentru a-mi găsi hainele.

- Poți folosi lichidul meu pentru lentile, o să-ți cadă ochii din cauză că ai adormit cu ele.

Îl aud din living şi mă surprinde faptul că și-a dat seama. Încep să-mi adun hainele de peste tot. Rochia de lângă geamul unde am admirat New York-ul pe timp de noapte, geaca de la intrarea în dormitor și tocurile de lângă pat.

Încep să răscolesc prin pantalonii lui Joseph. A băgat în buzunar lenjeria mea intimă. O tot caut, dar nu o găsesc pe niciunde. Renunț la acest gând și mă conformez doar cu rochia. Mă îndrep spre baie cu hainele în mână, pentru a mă spăla pe față, a mă îmbraca și pentru a pune ceva lichid așa cum a spus Joseph. Dacă o să ies fără ele probabil o să ajung între patru scânduri la hotel.

- Scuză-mă, nu știam că ești aici.

Joseph este în fața oglinzii cu doar o pereche de boxeri pe el și văd cum își pune lentilele de contact.

- Intră, nu mă deranjezi, îl ascult și execut. Merg spre chiuveta de lângă el.

- Cum ai știut?

Joseph clipește de câteva ori înainte de-a își pune a doua lentilă.

- Că folosești lentile? dau din cap în semn de da. Sunt destul de atent, ai un mic cerc în jurul irisului tău... și după cum vezi sunt expert, spune amuzat.

Volumul I: Îndrăgostește-măWhere stories live. Discover now