Hoofdstuk 9

157 15 0
                                    

Pov: Herman

Vandaag is de dag van de rechtszaak! ik loop naar binnen en ga zitten, even later worden mijn ouders ook binnen gebracht. We beginnen de rechtszaak.

Pov: Rechter

"Jullie zijn veroordeeld, tot levenslang." Mirjam en Harold staan op, en Harold haalt een pistool uit zijn zak. Hij schiet Herman neer. Dan gaat hij naar Mirjam, en schiet haar neer. Daarna pleegt hij zelfmoord. We bellen snel de ambulance en die nemen ze mee. Wie is er nou zo erg? Dat hij zij vrouw en zoon neerschiet!

Pov: Violetta

Ik ben bij Franciska en Camilla. Plots wordt ik gebeld door een onbekend nummer? Toch neem ik op!

Begin gesprek...

V: Met Violetta Castillo
Politie (p): Bent u de dochter van Herman Castillo?
V: Ja, en wie bent u?
P: Ik ben Van de politie, uw vader en oma zijn tijdens de rechtszaak neergeschoten door uw opa, en daarna heeft hij zelfmoord gepleegd.
V: Wat!!! Bedankt voor het bellen
P: graag gedaan is er nog iemand die we voor u kunnen bellen?
V: Ja, Angie Carrara
P: Oké, doei
V: doei

Einde gesprek...

De tranen lopen over mijn wangen, Fran en Cami knuffelen mij en ik leg ze het verhaal uit. Daarna ga ik naar het ziekenhuis.

Pov: Angie

Ik ren naar het toilet, dat heb ik nou al een paar dagen. Misschien is het toch beter als ik even naar het ziekenhuis ga.

Ik kom aan en mag meteen doorlopen. De dokter doet een paar testjes, en na 5 minuten komt hij terug met een grote glimlach op zijn gezicht. "mevrouw Carrara, u bent zwanger." zegt hij. wacht wat? "Hoe lang al?" Vraag ik "1 week" dat kan dus niet anders het is van Herman! Ik voel me echt heel blij maar hoe zal hij reageren? Ik geef de dokter een hand en loop naar buiten. Ik zie een brancard aankomen, en wie daar op licht. Herman! Hij heeft overal bloed. Ik loop er achteraan! Ondertussen word ik gebeld door de politie ze leggen alles uit! Dat is toch gewoon verschrikkelijk wie doet nou zoiets? Ik moet wachten in een speciale wachtruimte.

Ma een half uur komt Violetta binnen lopen. Ze komt op mijn schoot zitten, en begint te huilen ik probeer haar te troosten, het helpt een klein beetje misschien moet ik vertellen dat ik zwager ben van haar vader, dan is dat eruit en os zei misschien wat blijer. Ze zal er natuurlijk niet echt blij van worden maar misschien helpt het een beetje. Ik begin.
"Violetta ik moet je wat vertellen" ze kijkt omhoog "wat wil je vertellen Angie?" Zegt zo door haar tranen heen. "ik ik ben nn...

Oké ik zit nu echt in het verhaal dus ik denk dat ik nog wel een keer update vandaag😘

Hermangie ~ overwint liefde het verleden?Where stories live. Discover now