Bölüm 9- Pişmanlıklar

3.8K 182 7
                                    

Yazar Notu: Eğer o malum kısımları okumadıysanız kızın Harry'e bunu yapması için yalvardığını ve kızın bundan hoşlandığını bilmeniz yeterlidir.



Bölüm 6-Pişmanlıklar


Ertesi gün kalktım, kaybolmuş hissediyordum. Nerede ve kimle olduğumu hatırlamak bir dakikamı aldı. Belimde, hala beni tutan kaslı kolları hissettim. Arkamı döndüm ve sonra şaşıracağım bir şey yaptım. Gülümsedim.


Dağınık kıvırcıkları yastığın her tarafına yayılmıştı, horlarken güzel dudakları hafifçe aralandı. Ama bunu tatlı buldum. Yüzü sakin ve huzurluydu. Onun tarafında yatarken onu hafifçe ittim böylece sırt üstü yatmaya başladı. Kaşlarını hafifçe çatmıştı ve onu uyandırmaktan korkuyordum, ama uyumaya devam etti. Rahatladığımı belirten bir şekilde iç çektim ve yapmak istediğim şeyi yaptım.


Kafamı gövdesine yasladım. Yeniden uyumaya çalıştım, ama bu imkansızdı, onun tuzağında çıplak olduğumu biliyordum.


Gövdesine hayran kalırken aynı zamanda işaret parmağımla dövmelerinin deseninin izlerinden geçtim. Çok güzeldi, gövdesi sanki müzeye koyabileceğiniz bir şey gibiydi. Hepsi anlamlı gibiydi. Kırlangı.ları sevdim, favorimdiler.


Dün gecenin anılarıyla kızardım. Hiçkimsenin yapmadığı gibi bana dokunmuştu. Ve bunu sevmiştim. Ne kadar inkar etmek istesem de, yapamıyordum. Yaptıklarının görüntüsü bile beni yeniden zirveye taşıyabilirdi. Evet, sadistti, ama bir yönden haklıydı. Bu aksiyon ve zevk katıyordu, buna rağmen ilk seferimi daha yumuşak tercih ederdim.


Bunu yaptığımıza memnundum.


Bunu söylediğime inanamıyorum.


"Günaydın, bebeğim." boğuk bir ses söyledi. Yavaşça hopladım ve bunun beni tüm bu zaman boyunca izleyen Harry olduğunu farkettim. Sabah sesi çok ateşliydi, ugh, normalden daha kalın.


Sakin ol, Tiffany.


"Merhaba." Utangaçca yanıtladım. Alnımı öptü ve yeniden kızardım. Artık durabilir miydi?


"Utandığında çok şekersin." Kıkırdadı. Sızlandım ve boynunun boşluğuna saklandım, bu onun daha da gülmesine neden oldu.


O bozmadan önce rahat bir sessizlik vardı. "Aç mısın?" Kafamla onayladım ve , benim yastığıma geri düşmeme neden olarak yatakta oturdu. Kalkmadan önce ona surat astım ve o da bana göz kırptı.


İkimizin de çıplak olduğunu unutmuştum.


Evet.


Çığlık attım ve elimle gözlerimi kapadım.


"Aw, hadi ama. Zaten her şeyi gördün." Güldü.


Compulsory >> H.S. (Türkçe Çeviri)Where stories live. Discover now