I can't live without you! part 95

186 17 0
                                    


- maand later

Ik ben er achter gekomen dat Jack helemaal niet in de bak zat.. Ik ben nu dus mn eigen gang begonnen samen met Katie en nog een paar anderen. We hebben de gevaarlijkste gang van de wereld.. En nu is Jack nog bozer op ons.. Maar eerlijk gezecht.. Boeit het me niet. Ik bedoel Wat kan hij nog van me af nemen? Ik heb geen contact meer met Yael, Scooter of Hailey... En verder heb ik niemand meer...

Maar goed, ik stap uit bed en stap onder de douche, Ik doe mn zwarte skinny jeans aan met gaten bij de knieen. een zware tank-top met doodskop en een leren jasje, en ik pak nog een zwarte muts. Ik pak mn geweer en check de lading. Ik pak me 2 messen en doe ze in mn schoenen. Ik pak mn schooltas en loop naar beneden. Ik pak een appel en loop naar mn lamborgini.

Als ik opschool aan kom kijkt iedereen me bang aan. Jups, ze weten van mn gang af en dat ik altijd wapens bij me heb, inclusief de leeraren. Ik loop naar mn kluisje toe waar ik Katie aan tref. 'JOOOOO Kaaatsss' zeg ik blij 'Joo livv' zegt ze. 'Had je t gehoord van Delano?' 'Wats r met die sukkel?' Delano is een jonge die ook in onze gang zit. 'Hij had een opdracht gekregen, en had 1000,- winst' zegt ze 'Chill' Ineens gaat mn telefoon af. Ik kijk op het scherm en er staat onbekend. Ik neem op maar zeg niks. 'Hallo?' zegt die gene. 'Met wie spreek ik?' vraag ik bot. 'Justin' Ik druk meteen weg. Geen zin in hem. 'Wie was dat?' vroeg Katie. 'Justin' ze knikte en we hoorde de bel. 'Ik heb dus echt zo geen zin in vandaag' 'Dan skippen we de laatste 4 uur toch en gaan we met de lullo's hange, misschien is er een nieuwe opdracht' zei Katie. Ik knikte en we liepen naar de eerste les.

Katie ging naast Dani zitten dus ik ging achterin bij het raam zitten, niemand durfde naast me te zitten dus zat ik alleen. Gelukkig maar. 'Goeiemorgen jongens en meisjes. Vandaag krijgen jullie 3 nieuwe leerlingen in de klas' zei de docente. Jippie.. Er kwamen 3 jongens het lokaal in lopen en ik liet mn potlood vallen. 'Kut' zei ik zachtjes. 'Is er een probleem mevrouw Holt.' 'Ja, jou lelijke kop' zei ik chaggerijnig. 'Verlaat het lokaal maar. En ga je meteen meleden' 'Starbucks zal me inderdaad goed doen. Dankje' zei k sarcastisch en keek Katie aan en ze knikte. Ik liep het lokaal uit en botste tegen Justin aan. Ik liep gewoon door terwijl hij bijna pleurde. Klootzak. Ik liep naar de starbucks en bestelde. Even later kwam Katie bij me zitten. 'We gaan wel naar de gang' Ik knikte en we liepen naar school terug om onze auto's te halen. Maar toen we opschool kwamen stond er politie. Jeeeeejjj. 'Mevrouw Holt en mevrouw Stevens' 'Wat mot je?' vroeg ik geirriteerd. We hebben niet eens wat gedaan en ze staan hier. 'Niet zo brutaal jonge dame. Jullie staan onder arrest voor moord.' 'Wauw.. Is dat alles?' vroeg ik. De agent knikte en we werden in de boeien geslagen. De hele school, inclusief Ryan, Chaz en Justin stonden buiten te kijken. 10de keer deze maand dat we met Daan en Henk mee mogen. Gezellie 'Welke koffie deze keer?' vroeg ik aan Henk. 'Niet doen.' zei hij droog. 'Tsss droogkloot' zei ik. We gingen achter in zitten en toen we op het bureau aan kwamen kregen we een heel verhoor en blablabla. UIteindelijk werden we om 18uur brijgelaten.


I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic)Where stories live. Discover now