13

2.1K 124 2
                                    

-Haide iubito da mai tare,tip eu la Ella care inca nu lovea cum trebuie sacul de box.


De dimineata m-am trezit inaintea ei si m-am dus sa ma antrenez in sala ,dar nici bine nu am ajuns acolo ca o vad pe iubita mea micuta imbracata intr-un tricou de-al meu intrand in sala si uitandu-se urat la mine .


-Nu pot sa dau mai tare de atat,tipa ea la mine


-Ei bine cum lovesti acum mai rau o sa te doara pe tine decat pe cealalta persoana,zice el .


-Ei bine nici mie nu imi pasa .Dupa cateva zile o sa lovesc mai bine,zice ea si eu imi dau ochii peste cap.


-Bun acum haide trebuie sa mergem la facultate,nu am mai fost de mult si macar sa stim si noi ce cursuri avem,zic eu si ea da din cap.


-Bine,murmura ea .


Bineinteles ca micuta noastra va ramane cu America bona ei cat noi vom fii plecati si sper sa nu se mai intample nimic pentru ca deja sunt bolnav cu nervii de la toate tampeniile care s-au intamplat.Ies din dus si o vad pe Ella stand doar in lenjeri intima in fata mea .Ce dracu nu stie ca mor cand o vad asa si sper sa nu o faca intentiona pentru ca o sa mor de nervi.Ma duc spre ea si o iau in brate pe la spate punandu-mi capul pe umarul ei.


-Ce sa intamplat?soptesc eu sarutandu-i gatul.


-Nu stiu cu ce sa ma imbrac,zice ea si pe mine ma bufneste rasul.


Intru in dressing de unde iau o rochita albastra si o pereche de balerini si i le dau apoi ma imbrac si eu cu o pereche de blugi negri strambti si taiati in genunchi,un tricou albastru si o pereche de ghete.Ma intorc spre iubita mea care arata ca o printesa si la naiba daca Cristal va arata ca ea sunt sigur ca va trebui sa mearga cu multi dintre oamenii mei peste tot pentru ca nu voi lasa nici un mascul idiot sa aibe fantezii cu fetita mea .Ma duc spre Ella si ii apuc mana intr-a mea tragand-o dupa mine in camera la Cristal unde amandoi o iubitm putin apoi plecam spre masina.Drumul spre facultate a fost destul de mic pentru ca eu conduc ca un nebun si Ella a invatat tot drumul pentru ca are nu stiu ce test.Coboram din masina si toata lumea incepea sa vorbeasca mai ales de Ella pentru ca toti masculii astia care o privesc deja nu mai suport si in curand o sa omor dracul pe unul dintre ei ca sa stie ca nu au voie sa se uite la ea.


-Iubitule am drept,sopteste ea si eu imi inconjor mainile pe corpul ei micut.


-Am statistica,vorbim dupa ,murmur eu si o sarut.


-Oh haide ,aud vocea lui J care il tragea pe Mark dupa ea .


-Mda buna si tie verisoara,zic eu si o vad pe Ella cum rade


-Gata cu atata iubire .Si orcum nimeni de aici nu vrea sa vada cum o vi-o trage-ti voi de fata cu toata lumea,zice ea si eu ma stamb.


Ziua a trecut destul de repede mai ales ca toata lumea se uita dupa Ella si chiar a trebuit sa il bat pe un timp din anul trei pentru ca a indraznit sa fluiere dupa ea. Seara se lasa peste oras cand eu parchez masina in fata casei cand vad ca oamenii mei sunt toti pe jos inconstienti.


-Calum,zice Ella speriata.


-Shh iubito ,ramai aici ,zic eu panicat.


-Nu,vin cu tine,zice ea si ia un pistol de pe jos.


Intru in casa si vad urme de sange asa ca fug in camera lui Cristal sa vad daca este acolo.Camera era goala iar America era intr-o balta de sange ,era moarta.


-Calum unde este Cristal,sopteste Ella speriata.


-Nu stiu iubito,nu stiu,zic eu disperat.


-Calum,unde este Cristal,unde este fetita noastra,zice ea incepand sa se panicheze si chiar sa planga.


Iau telefonul si imediat ii sun pe Chasen,Shane si Travis sa vina aici cu intariri in timp ce eu arunc telefonul cand o vad pe Ella ca se prabuseste la podea plangand.Intr-o ora toti oamenii mei erau deja in casa cautand indicii si incercan sa ii trezeasca pe restul care se pare ca au fost adormiti cu sageti .Ella plangea cu un ursulet de-a lui Cristal in brate iar J incerca sa o calmeze.Nu puteam sa o vad asa nu sufeream sa o vad asa si cine ne-a rapit fetita va platii cu viata pentru aceasta incercare.Telefonul meu suna semn ca am primit un mesaj.


"Strada Alvarez numar 100",scria in mesaj dar ce ciudat era de la un numar nealocat.


-Shane ,strange oamenii avem o pista,tip eu la el si o vad pe Ella cum se ridica de la podea si imi face semn sa o iau in brate ca un bebelus.


-Sh iubito iti promit ca o s-o gasesc chiar daca ma va costa viata intreaga ca sa o fac,ii zic eu asezand-o in pat.


-Promiti,zice ea si mi se rupea inima sa o vad asa


-Adumi fetita inapoi acasa iubitule,zice ea si ma saruta usor inainte sa lesine in bratele mele.


Am inebunit si mai rau cand am vazut-o asa de distrusa si numai din vina mea.Merg cu oamenii mei la acea adresa si ajung in fata unui depozit parasit.Intram in forta si vad vro cinci barbati legati de scaune si pe Cristal intr-un patut.O iau imediat de acolo pentru ca imi era frica sa nu fie moarta dar ea era bine ,gangurea iar cand m-a vazut a si zambit.


-Ii duceti pe astai la sediu si cand ajung eu vom incepe sa ii interogam,zic eu si Shane merge cu mine la masina.


Tot drumul mi-am tinut fetita in brate ca sa stiu ca este acolo si imediat ce am ajusn acasa am dus-o in camera noastra unde Ella statea si suspina ,se pare ca se trezise.Cand ne vede sare imediat din pat si mi-o ia pe Cristal din brate.


-O doamne Calum mi-ai adus micuta acasa,sopteste ea si o smotoceste pe micuta noastra.


-Ti-am promit micuto,zic eu si ea ma saruta.


Amandoua sau asejat pe pat asa ca m-am asezat si eu langa ele pana aud adormit ca sa se simta in siguranta .Telefonul meu iar a sunat semn ca am primit alt mesaj.


"Alta data sa ai mai multa grija de ele .Imediat cineva ti le poate fura"scria in mesaj si mi-am dat seama ce trebuie sa fac.


O sa le protejez si mereu vor fii cu mine .Pe Ella o so antrenez chiar daca va muri in sala aia iar Cristal va avea mereu paznici plus un dispozitiv de urmarire.Ma las inapoi pe pat langa familia mea si ma uit la tavan pana cand somnul ma ia.




You Belong with meWhere stories live. Discover now