"HER ASKIN , BIR BASLANGICI VARDIR"

53 9 0
                                    

1. Bolumde Zayn ve Sue ' nin tanismalarini anlatmistik ve biraz kisa olmustu ilk hikayem ve ilk bolumum oldugu icin beni anlayacaginizi dusunmustum simdiki bolumlerim kesinlikle daha uzun olacaktir.

Notumu yazdigima gore hikayeye devam edebiliriz dimi ?

Zayn ve Sue gercekten iyi insanlardi ,  kaderleri birbirlerina yazilmisti ama ne yazikki bunu farkina varamamislardi sadece normal bir arkadas gibi sessizdiler. Mahallelerinin ayni olmasi ,  evlerinin diptibe olmasi ,  ayni okulda hatta ayni sinifta olmalari. bunlari degistirmiyordu aslinda kotude olmuyordu , yaslari kucuktu askin ne oldugunu bilemezlerdi yasayamazlardi Zayn ve Sue birbirleriyle hep oyun oynuyorlar , egleniyorlardi bir gun

yine disari cikacaklardi bu sefer  hep gittikleri pasa dondurmaciy a gidecekler ve ikisininde cok sevdigi oyun olan ucurtma ucuracaklardi her zaman Sue pembe , Zayn mavi renkli ucurtmasini alirdi disariya ciktilar , huzur sokak onlarin sokagiydi orda yasamis orda buyumuslerdi sokaklarinda bir yer vardi Z&S' nin  yeri. Zayn ' in ve Sue' in bas harfleri kapsiyordu aslinda o yeri onlar yapmamisti onlar dogmadan oncede vardi hep bunun gizemini aramislar ama bulamamislardi kendi aralarinda Z&S ' nin yeri yazan duvar ve cevresini kendilerine yaptilar ikisini animsatan esyalari yerlestiriyorlardi mesela ; yerde bulduklari bir sandigi almislardi biraz pisti sildiler cok guzel bir tarihi eser ortaya cikti cok para ederdi ama onlar sandigi satmak yerine kullandilar ve onu Z&S yazan duvarin altindaki tasa koymuslardi 6. yaslarindan beri duruyordu suanda 10 yasindalar yani 4 yildan beri duruyordu . Sandigin icine birbirine yazdiklari mektuplari koyuyordular ama hicbirini okumuyorlardi zamani geldiginde okuyacaklardir.

Neyse bu tarihi eseri anlattigimiza gore devam edelim Zayn ve Sue

Z&S yerinde ucurtmalariyla birlikte bulustular ikisininde yuzunde her zamanki gibi bir gulumseme vardi koylerinin ustundeki daglik yere ciktilar , ucurtmalari havada cok guzel ucuyordu .

Zayn susadigi icin selaleden su icmeye gitti ve ucurtmasini Sue ' ye birakti Sue iki ucurtmayi ucurtmakta zorlaniyordu Zayn ' nin gittigi yerde uzakti , hem Sue ' da cok zayifti boyuda kisaydi ucurtmalar zaten cok buyuk oldugu icin ikisine birden yetisemiyordu ruzgar esmeye basladi Sue baska yone ucurtmalar baska yone dogru gidiyordu Sue ve Zayn daglik yere gittikleri icin cok fazla cukur vardi Sue dayanamiyor Zayn diye bagirmaya basladi Zayn ' de zaten geliyordu kosa kosa Sue ' ye yetismeye calisiyordu Sue' nin gucu kalmamisti hem firtina vardi hemde cukur burdan donus yoktu ucurtmalari birakti Zayn yetismisti sadece Sue ' nin elini tutmasi gerekiyordu Sue artik pesetmisti dayanamiyordu kendini asaga saldi.

Zayn onu elini tuttu firtina cok kuvvetliydi sanki dogal afet oluyordu son nefeslerimiydi bilinmiyordu ama Sue duserken son kelime Zayn oldu.

ASK ; VAZGECILMEZI YARATIR...Where stories live. Discover now