18.bolum

3.1K 145 22
                                    

Sarki bolume uygun bence sarkiyla okuyun iyi okumalar :*
Selim
Evet evet uzun uzun sarilmistik. Ozledigim kokusunu icime derin derin cektim. Gozleri parliyordu. Belkide bana bir seyler soylemeye calisiyordu. Yada ben oyke anlamak istiyordum.
Buket
Sanki Selim benden bi cevao bekliyordu. Ama benim aklima bor sey gelmiyordu hic birsey soyleyemiyordum. Gozleri illk defa bana boyle cekici geliyorsu icim kipir kipir di noluyordu?
Selim
Gozlerine daha fazla bakarsam kendimi tutamayacagimi ve eger onu opersemde arkadasligimizin biticegini düşündüğüm için gözlerimi ooo coookkk derin ve guzel olan gozlerden ayirdim.biraz yuruyelim mi Buket? Tabii diye cevao verdi. Gülümsedi m gülümsedi. Beraber yurumeye başladık sahile geldik. Hala yuruyorduk. Pamuk Şekerci gördük
Ikimizde ayni anda birbirimize bakip adama dogru kosmaya basladik. Kosarken kahkahalar atiyoduk. Pamuk şekeri alip sahile indik deniz kenarina... buketin telefonu caldi arayan ksi yaşama sebebim ♥♡♥♡ diye kayitliydi. Neye ugradiimi sasirdim yoksa Buket in sevgilisi mi vrdi
Buket
Off off annemde tam ariyacak zamani buldu ama eger suan o telefonu acmassam büyük ihtimalle polislere bile haver verirrdi. Belkide anons yaparlardi bu yüzden telefonu açtım. Alo annecim? Kizim nerdesin sen yavruc anneni ne kadar korkuttun haberin var mi senin yaninda kim var o ses ne yavrum cevap versene annecim sakin ol lütfen yanimda sey var kim var annecim soylesene anne iste sey varya kizim kim o ??? Selim anne selim kim olcak baska Buket boyle konusurken birden gulumsedm. Son soyeldigi cumle hosuma gitmişti. Dalgalar kiyiya vuruyordu. Ruzgar ise onun saclarini dagitiyordu. Evettt armadaslarrr kabul ediyirum bolum biraz kisa oldu ama zaten ramazan oldugu icin geceleri bolum yazabilirm. Bu arada hepinize hayırlı Ramazanlar :)

DEĞİŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin