•7•

595 28 2
                                    

May.

De alarm ging af.
School. Ze stond op en deed haar gewone routine. Ze liep naar beneden en maakte haar brood.
Allison kwam ook naar beneden en groette haar. Ze aten in stilte, en gingen naar de auto.

Ik liep samen met stiles naar onze klas. Ik was al een paar dagen niet gekomen. En vandaag hadden ze lacrosse training dus ik wou wel even komen kijken.
' alles goed may? Je lijkt zo afwezig'. ' nee het gaat wel stiles, alleen ik moest aan wat denken'
'wil je erover praten'? ' het help toch niet, maar wat is er met scott'? Om zijn vraag te ontwijken.
' Ach laat maar'. ' nee zeg dan'! ' nee moet ik het in het Spaans zeggen: noh'! Ik rolde met mijn ogen. ' weirdo'. ' thanks may'!
We lachen nog wat en rennen naar onze lokaal.

Naar school.

Ik liep in het bos. Ik had al mijn spullen mee genomen en was berijd om te vechten. Iets wat hij niet zou verwachten. Zijn huis kwam tot nader dus ik liep sneller. Ik bonkte tegen de deur dat hij moest komen.
'Doe die deur open malloot! Of ik ram hem in'! Hij reageerde niet, voor mij dus een teken.
Ik stamde de deur in, niemand, tot ik 2 blauwe ogen zag. ' derek! Ik heb niet de hele dag de tijd'! Hij reageerde nog steeds niet. Ik zucht boos en liep zijn huis uit.
Net dat ik het bos wil in gaan hoor ik zijn hart kloppen. ' Ik wist wel dat je dom genoeg was om te komen'. Ik gromde boos. ' jij gaat mij nu vertellen wat de fuck er met jou aan de hand is'! Hij liep naar me toe en trok me stevig meer. Hij duwde me ruw tegen de muur aan. ' wil je het weten? Nou!? Ik ben een weerwolf! Deh hier heb je je antwoord! En nu oprotten'! Hij wou weglopen tot ik hem aan zijn arm. Door zijn warme arm kreeg ik die tintelingen weer. Ik keek met open mond naar onze handen.
' wat'? ' Ik ben nog niet klaar met jou'! Hij keek vragend maar kreeg geen antwoord. Want ik stomp hem in zijn buik, hij ging door de muur en viel op de grond. Ik ging voor hem staan. ' Ik haat weerwolven'. Hij stond op en draaide zich om, zijn hart klopte sneller. Hij maakte rare bewegingen met zijn hoofd en trok zijn jacket uit. ' jij wilt vechten. Dan gaan we vechten'. Zei hij kil. Hij draaide zich om.
Zijn ogen gloeiden op, zijn hoektanden werden groter en zijn nagels werden langer.
Ik gooi al mijn wapens op de grond. ' kom maar op big bad wolf'!
Derek stormt op haar af. De eerste klap kan ze ontwijken maar zodra de tweede komt valt ze met een grote klap op de grond. Hij gromt boos en laat zijn tanden zien. Ze rent op hem af en stompt hem in zijn maag. Hij valt tegen de muur. Ze springt en met alle twee haar benen stampt ze nog een keer. Derek pakt haar bij dr heup en slingert haar tegen de muur. Een paar druppels bloed druppelt uit haar neus. Ze schrikt op, pakt wat bloed van haar neus en kijkt kil. ' O mister grumpy cat. Nu is het echt oorlog'! Ze rent naar hem toe en ontwijkt zijn been, schopt hem tegen zijn knie en scheenbeen. Hij trekt haar aan de haren en gooit haar over de tafel. Met een harde smak komt ze tegen de grond aan. Hij buigt voorover en pakt haar keel vast. Hij trekt haar omhoog en gooit haar weer tegen de grond. Bloed druppelt uit haar neus en mond.
Adem krijgt ze bijna niet, alsof haar longen kapot zijn. Maar dan heeft ze een idee. Ze hielt en -nu nog steeds - altijd al van stijldansen. Ze heeft nog een paar trucjes. Derek loopt weg. ' hee big bad wolf! Weet je wat het verschil tussen jou en mij is? Jij denk dat je gaat winnen en ik weet dat ik ga winnen'. Hij kijkt haar aan. Ze rent op hem af al zijn klappen kon ze ontwijken met gemak. Ze rent tegen de muur op en met haar been komt ze tegen derek's gezicht aan. Ze maakt een salto over de tafel en komt nog een keer tegen zijn gezicht aan. Ze trekt hem aan zijn arm, en ja hoor daar zijn die kriebels weer!

Hij komt met een harde smak tegen de muur en glijd naar beneden.
En als laaste, ze heeft een truc voor hem, alleen het probleem is: ze heeft deze truc nooit goed gedaan. May trekt haar schoenen uit, met haar sokken zodat ze alleen op haar blote voeten staat.
May kijkt in het rond. Tot ze 2 perfecte schoenen ziet staan, hakken. Ze trekt die met snelheid aan en gaat klaar staan.
' en nu de eind show'! May gaat op haar tenen staan. Ze draait perfecte rondjes om haar as. Derek kijkt haar met grote ogen aan. Steeds beter en sneller komt ze bij hem terecht. Tot ze abrupt stopt en met haar zilvere staak bij zijn hart stopt. ' boem en je bent dood'. Nog steeds kijk hij met grote ogen aan. ' Hoe d-' 'stijldansen, maar dan met vecht oefeningen. Geleerd toen ik negen was, je hebt geluk dat ik je niet gedood hebt, mister grumpy cat, ik bedoel mister sour wolf'.
Hij staat op en loopt dreigend op haar af. Ze doet de schoenen uit en rent op blote voeten het huis uit. May rent met derek achter haar aan het bos in. Tot haar voet blijft haken en ze valt. Derek gaat op haar zitten en gromt. ' Doe.dat.nooit.meer, en ik ben geen grumpy cat'. ' wat jij wilt sour wolf. En ga van me af! Jij stinkende hond'! Hij keek alleen maar. ' af'! Hij laat zijn tanden zien. ' oe dat kan ik ook hoor'! Ze doet net alsof ze ook zo'n tanden heeft en doet hem naar. Maar in Tot tegenstelling gaat hij met een snelheid van haar af en kijkt haar ( voor het eerst) bang aan. ' wat ik deed net alsof hoor Tss sissy'!
Hij liep weg, maar may kon het niet laten en sprong op zijn rug. ' hup hup paardje'! ' Ik ben een wolf'. Zei hij gecharganeerd.

' hup hup wolfje. En lach eens! Dat maakt je wat mooier'! Nog steeds zat ze bij hem op de rug. De tintelen werden normaal en zo te zien had hij ze ook, omdat zijn ademhaling sneller ging.
' Ik heb een rede om niet te lachen'. ' Ach hou toch op! Lach en het leven lacht je toe! En nou loop want ik heb het koud aan mijn voeten'! Zachtjes hoorden ze hem grinniken. ' O M F G! Je lacht een beetje! Dat moeten we vieren'! ' ha-ha heel grappig May jammer dat ik niet lach.'
'Breng me naar binnen pannenkoek'! Hij liep met may op zijn rug naar binnen. Hij pakte haar sokken en schoenen en gaf ze. Ze pakte ze aan en deed ze vlug aan. ' maar hoe kom je aan die wapens'? ' Um ik ben een soort van jager'? Zijn gezicht veranderde. Oeps? ' Ik ga'. Ze wou weglopen toen ze wat hoorden.
Gelach, tiener gelach. Haar gezicht werd lijkbleek. Derek wou haar tegenhouden als ze zijn hand wegsloeg en weg rende.

Hij keek met een verbaast gezicht naar naar.
Wat een raar gevoel had hij bij haar.
Tintelingen, die niet zomaar weg zouden gaan als hij niet snel achterhaalde wat er aan de hand was.

Oke haluu! Luikes!
Ik wil even graag wat weten:
Wat vinden jullie er van Tot nu toe?
Ik zou heel graag jullie mening hierover willen horen.
Weetje de laaste tijd trek ik me vaak aan iedereens menig. Soms is het goed maar soms ook niet. Je gaat er onder lijden en daar kan ik niet tegen..
Wie van jullie heeft al vakantie of volgende week?
Ik heb binnenkort ook school gala
YEAH BUDDY!!
en tja nog verliefd en ga ik mijn klas missen?
Ik weet het niet.
Of ik denk het niet.
Of ik weet het zeker I don't know.
Doeggg!!

✔Vote.
✔ Read.
✔ Comment!

XX zephya_love.

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now