Ninja

1.1K 30 17
                                    

Jeg har altid drømt om at være en ninja. Jeg løb rundt i parken, med et plastik sværd i hånden. Jeg er godt nok for gammel til sådan noget, men der var jo ingen jeg kendte her. Jeg løb om bag et træ, og holdt øje med en mand. Jeg forestillede mig at han havde våben under sin trøje, og han var ude efter præsidenten. Præsidenten var en lille dreng med mørkt hår. Jeg løb og lavede lyde, mens jeg svingede mit sværd, ind til Min mobil ringede og jeg skulle hjem.
Næste dag kiggede alle mærkeligt på mig i skolen. Nogen af dem pegede på mig, og begyndte at grine. Jeg tænkte ikke videre over det.
Da vi havde time gik læreren ud. Nogen af drengene løb op til tavlen. De satte en video på. Det var mig. Det var mig da jeg løb og legede i parken. Alle flækkede af grin. Jeg begyndte at græde, og løb hjem.
Jeg kom ikke i skole de næste par dage. Jeg havde travlt. Jeg havde fundet et sværd. Et rigtigt et. Og jeg havde tænkt mig at være en rigtig ninja denne her gang.
Det blev mørkt, og jeg skiftede til noget sort tøj. Jeg tog mit sværd, og hoppede ud af vinduet. Jeg startede hos Signe. Signe var forfærdelig. Lavede altid sjov med mig. Uanset hvad jeg sagde, fordrejer hun det altid, og fik det til at lyde dumt. Hun sad foran sin computer. Hun Skype vist men en. Sikkert Anne. Anne den bitch.
Jeg stod lidt og overvejede hvad jeg ville gøre. Jeg fik dog ike lang tid. Hun vendte sig og begyndte at råbe.
"HVAD LAVER DU PÅ MIT VÆRELSE!? ER DU KLAR OVER AT JEG IKKE KAN TÅLE DIG!?!"
Jeg træk min arm bagud, og styrede det så lige frem. Sværdet startede i hendes mund og videre ud mod baghovedet. Det gik hele vejen igennem. Hun hang slapt på enden af mit sværd. Blodet løb ned af hende som et springvand. Ned af sværdet, og over min hånd. Jeg træk det tilbage og lod hende falde. Hun landede hårdt. Jeg kunne hører nogen komme op af trappen, så jeg hoppede ud af vinduet, og ned i haven. Jeg kunne hører et skrig fra hendes værelse. Jeg er vist lidt af en ninja..

DødWhere stories live. Discover now