8. BÖLÜM

57.6K 789 27
                                    




Yanımdan geçip kendini rahat koltuklara bıraktı . Gözlerini gözlerime kenetleyip
" Hadi GUZELİM " dedi . Ayağımı yere vura vura banyoya doğru gittim . Evi biraz karıştırarak temizlik malzemelerini buldum . Okul kıyafetleriyle temizlik yapamayacağım için kaldığım odadaki dolaptan eşofman tarzı bir şeyler aradım ama ne gezer hep açık saçık . Elime en kapalı bulduğum şortu giydim , üzerime tişört giydikten sonra Temizlik malzemelerini taşıyarak aşağı inmmeye başladım . Pislik herif sırf bana iş çıksın diye sigaralarinin yerde söndürüyordu . Geldiğimi görünce dilini üst dudaklarında gezdiridi . Ne yaptığını aldırmayarak eğilip büyük cam kiriklarini topladım . Küçük kırıkları ise süpürge yardımıyla aldım . Her hareketimi dikkatle inceliyordu . Sortumun kisaligina lanet ettim birde en kapalı demiştim dimi . Elime aldığım bezle etrafın tozunu almaya devam ettim . 1 saatin sonunda temizlik bitmişti ama bende bitmistim omuzlarim eğilip kalkmaktan tutulmuştu. Temizlik malzemelerini yerine götürmek için onumu döndüğümde emrenin gözlerinin koyulasmis olduğunu gördüm elindeki sigarayı bana bakarak içiyordu . Adimlarimi hizlandirdim bir an önce kaldığım odayla gitsem iyi olcakti . Odaya girdiğimde kirlenmiş olduğumu farkettim odadaki banyonun sıcak suyunu açıp içinin dolmasını bekledim . Ustumdekileri çıkarıp kirlilerin içine koydum . Sıcak suyun altına girdimde bedenim herşeye karşı gevsemisti. Tenim buzusmeye başlayınca havluyla sarinip çıktım . Çıkardığım kıyafetleri üzerime giyindim . Dışarıya bakmaya başladım . Agaclarla kaplı manzara , ben

düşüncelere dalmisken kapim yavaşça açıldı camdan emre nin geldiğini gördüm ondan başka kim gelebilirdiki . Belime sarilinca NEFES alış verisim hızlandı noluyo bana kokusu burun deliklerime dolunca tam ona göre diye dusundum , off ne diyorum ben ya .kendine gel kızım! Rahatsız olduğumu beli edercesine kipirdandim ama o aksine beni kendisine yapıştırdı . " Cezan küçüğüm , hazır misin " CEZA mi ? Bana yasattiklari zaten bir ceza . Bunu hala anlayamadı mi . Burnunu boyun girintime koyup derin NEFES almaya başladı napiyo bu adam , kokumu mu içine çekiyor . Kafasını kaldırıp yatağın üzerinde duran şık poseti gösterdi . Ne ara koyunmustu o poset . "Bunları giyin salonda bekliyorum " diyip gitti . Yatağın üzerinde duran poseti açtım , bu adamdan nefret ediyorum hatta öldürmek istiyorum hemen şimdi elimde tuttuğum geceligi parçalamak istiyordum. dağıttığım evini temizliyerek odettigine göre bunu nasıl odetirdi allah bilir . Kapıyı açıp salona ilerledim koltukta yayılarak OTURmuş benim giyinmemmi bekliyordu o daha çok beklerdi uçkurna düşkün piç . Görüş acisana girdiğimde önce beni suzdu sonra elimde parçalamak üzere olduğum geceligi . " Ben bunu giymem !" Diyerek geceligi yüzüne firlattim . Yüzüne firlattigim geceligi kaldırdı sağ gözümü atiyodu onun galiba dislerinide gicirdadiyordu . Üzerime doğru yürümeye başladı her adımı parkede ses çıkarıyordu . Tüm yetkilerini kaybettim sanırım konusamiyordum ve en kötüsü kacamiyordum yanımda bittiğinde ellerini boynuma kenetleyip hızla duvara itti . " BENİM . SOZLERİMİ . SAKİN . İKİLETME . " her kelimesini duraklayarak söyledi . Elleri bogazimdaydi fakat sıkmiyordu . " VAZGECTİM , BURDA GİYİNİCEKSİN ŞİMDİ " saka dimi ahh hayır . İtiraz etmek için ağzımı acmistim ki gür sesi evin içini doldurdu . Ağır adımlarla koltuğa oturup yayıldı sigarasinin dumanını uflerken beni izliyordu . " Eğer soyunmazsan ben gelip soyucam GUZELİM " soyledikleryle gözlerim korkudan açıldı titrek Ellerimle kiyafetlerimi soymaya başladım gözlerini 1dk olsun benden ayirmiyordu bu daha çok utanmama neden oluyor. Üstümdeki tişört ü , altimdaki pantalonu alel acele çıkardım dizlerim titriyordu .

Yerden kaldirdigim geceligi üstüme geçirdim . Ayak seslerini duyunca bana doğru geldiğini anladım . Önünde durduğunda sadece ayakkabısını görüyordum kafamı kaldircak kadar cesaretim yoktu . Geceligi istediği gibi giyinememisim ki parmaklarıyla düzeltti. Karşısında daha fazla durmammi istemedi kiyafetlerimi kaldırırken göz göze geldim. İgrenmiscesine bakıyordu . O kadar mi kotuydum ki. Merdivenleri çıkmaya başladim sarsak adımlarla .
Odaya girdiğimde goz yaşlarımi serbest bıraktım banyoya gitttim aynadaki yansimam takıldı gözüme . Bu ben miydim ? Vücut hatlarım belliydi . Üstümden parcalarcasina cikarttim. Rahat birşeyler giyip yatağın içine girip uydum .

Sabah kalkıp okul kiyafetlerimi giydim saclarimi yine salik bıraktım çantamı asıp çıktım . Hayvan herif elindeki kahveyi içiyordu Yüzüne bakmadan önden arabaya ilerledim . Arkamdan homurtulu sesini duydum . Dün bıraktığı yerde durunca indim arabanın kapağını sert sekilde kapattım .
Okula yürümeye başladım . Tüm dersler sorunsuz geçmişti . Aklımda kaçma planları yapıyordum . Odama uğramadığı için sabaha kadar kactigimin farkına varmazdi yani inşallah . Evin içerisine girip yüzüne bile bakmadan odaya gitim. Umarım yorgunsundur emre . Yatagin uzerine de uyuya kalmıştım karnım acikmisti kapiyi açıp icerisini dinlemeye başladım ses gelmediğinden emin olunca merdivenleri yavaşça indim . Mutfağa gireceğim sırada emre yi masa hazırlarken gördüm . Yok yok kesin yanlış gördüm . EMRE YEMEK YAPMİS VE MASAYİ HAZİRLİYORDU beni görünce OTUR dedi sözünü ikileteyerek karşısına oturdum önüme enfes gözüken bir yemek indirince hızla yemeye başladım . Yemegimin bitmesine yakın emreden kahkaha sesi gelince şaşkınlıktan kafamı kaldırdım yemeğine hiç dokunmadigini gördüm ne yani beni mi izlemisti ve bende hayvan gibi yemeğe daldım . Kahkasi bulaşıcı gibiydi onla birlikte bende gülmeye başladım . Elimde olsa kahkasini kaydederdim . Opps ne duysun kızım sen ! Yemekleri yedikten sonra MASAYİ birlikte topladık . Güzel gecenin sonunda odamda ne yapacağımı düşünüyordum etrafta emre nin adamlari gözükmüyordu yüksekliğe baktığımda ise atlasam ölmem diye dusundum . Ayağımı pencereden sallandirip atladım . Ağzımdan kaçan inlemeye engel olamdigim için ağzıma küçük bir şaplak vurdum . Acıyan bilegime aldırmayarak koşmaya başladım ta ki emre nin adamlarından birisi beni görene kadar . Ne varki şans benden yana olsa . Koşa bildiigim kadar koştum . Bir ağacın arkasına NEFES almak için yaslandim ormanda yankinalanan sesle korkum arttı emre nin sesiydi . Yön duygum olmadığına sovdum. yakından Köpek ulumasi duyduğumda korkudan ölmek üzereydim. Köpeğin üzerime doğru gelmesiyle çığlık attım nereye gittiğimi bilmeden koşmaya başladım . Koşarken arkamdaki köpeğe bakmaktan sert bir şeye carpip yere dustm dustugum yerden saçlarından tutup kaldırınca bu carptigim kişinin emre olduğunu anladım beni kovalayan ve yakalanmami sağlayan kopekse emre nin karşısında uslu durup oturdu . Işte şimdi sictim . Gozlerime bakınca

"SABRİMİ ZORLADİN kucugum yatagimi isitman için kendini HAZİRLA "

sictigimi size söylemiştim dimi ..

SAHİPWhere stories live. Discover now