4 KİŞİLİK A'İLE

1.3K 46 6
                                    

Arkadaslar bolum gec geldi , cok ozur dilerim . Buca ' ya gittim ve beleş internet bulana kadar canım çıktı . Bu bölümü annemlerin tanıdığı ama benim tanımadığım , onlara gittigimizde zar zor inrenetinin sifresini ögrendigim Bad Boy tipli cocuga itahaf ediyorum ... O kendini bilir . Keyifli Okumalar ! ( Bolum gec geldi diye kufur etmeyin ^_^ yada edin bende olsam bende ederdim )

5 dakika , 5 yıl gibi geldi aq neyse " Meltem 2 cizgi cikarsa hamileyim tamam mi ? " diye sordum . Evet heycandan Meltem 'e vermiştim . 2 dakika sonra " Hamilesin " diye bagirdi .

Ben anne mi olucam ? Benden iyi anne olur mu ki ? Ya Tilki istemezse ? Kafamda bi suru sikici sorular
Meltem gelip sarildi . Elimden tutup aşağı indik . Tilki bana ' Hadisene ' bakışını yolladı . " Hamileyim " diye bağırdım .

Tilki tepkisiz kaldı istemiyo dimi ben demiştim ama " Şey Tilki eğer istemiyosan - " demeden beni öpmeye başladı , istiyodu yani dudaklarını dudaklarımdan ayırıp " Baba oluyorum LANNN Savaş çabuk arabayı hazırlat bizimkileri topla bizde geliyoruz " diyip sırıttı .

" Abi ya , siz bana soruyomusunuz amca olmak istiyomusun diye ben daha çok gencim ya " diye yalancıktan kızdı " Sus lan amına koduğum ! Sen hala burdamısın " diye Tilki bağırdı . Banada " Yukarı hadi minik anne " Oyy yerum yaww - çok ergence iykk .

Yukarı çıkıp siyah ,uzun , tiril tiril bol bi elbise giydim . Aylaynırımı sürüp kırmızı ruj sürdüm . Saçlarımı açık bıraktım . Ayağımada kahvernegi sandeletlerimi giydim . Tilki ' ye baktığımda 1 tişört 1 jean - MAVİ - giymişti ellerimizi kenetleyip aşağı indik.

Meltem ve Savaşlarda sonradan geliceklermiş . " Tilki sence kızmı olucak , erkek mi ? diye soru sordum " Kız olsun , küçüklüğümden beri hep kızımın olmasını istemişimdir , senin gibi güzel ve kusursuz bi kızımın olmasını isterim . Sonucunda katil olsam bile , gerçi zaten katilimde "

Bunları bana dergilerde adı PLAYBOY diye geçen kocam mı söyledi şimdi . De katil ne alaka " Katil ? " diye sordum " Kızımıza yavşayanların çükünü kerpetenle koparıp yakarak öldürcemde "

Ne diyon lan sen lan yoksa sen Sadistmisin ? Tabi sadist gerizekalı mafya ya o. İç sesimi ilk defa tebrik ettim. Zoraki bi gülümsemeyle " Mal mal konuşma " dedim . Arabayı aniden durdurup. " Simdi görürsün mal mal konuşmayı " diye bişeyler geveledi .

Beni aniden arka koltuğa attı . Hey hey hamileyim ben yok lan yapmaz . Blöf yapıyodur diye geveledikten sonra benim üzerime çıktı korkak gözlerle baktım dudaklarını dudaklarıma sürtüp . Dudaklarını kulaklarıma deydirdi içim ürperdi .
" Dua et hamilesin , yoksa burda becerirdim seni " diyip sırıttı ooo vazgeçmemiş mallıklarından .

Arka kapıyı açıp çıktı kapıyı kapattı . Surucu koltuğuna geçti , " Öne geçme dikkatimi dağıtıyosun " bişey demeden önüme döndüm . Yarım saat sonra durduk . Gece gece sahilde ne işimiz var ya . Elimi tutup içerdeki kafeye girdik .

Bu kafe evlenceğimizi söyledikleri gün gittiğimiz kafeydi . Ne düşündüğümü anlamış olucakki sırıttı . Bizimkileri gördük yanlarına gidip sarıldık . " Eed neymiş bu önemli şey " diyen babama sırıtarak " Meltemler gelsin sonra " dedim

Ilk gunku gibi çilekli milkshake istedim . ( Demetimizin yeni dizisini Çilek Kokusu ' nu mutlaka izleyin ) . Meltemlerde geldi annemlerle sarıldar sonra oturdular Tilkiyle ayağa kalkıp elele tutuştuk ve " Hamileyim " dedim .

Herkez - Messiler hariç - ağzı beş karış bakıtılar . " Aileye bi kişi daha ekleniyo demek " diyen Dilşad anneye baktım " Dede oluyorumm " diyen Tilki 2 yani babasigg . Babamla annemde sırıtıp tebrik ettiler .

4 AYLIK - 4 Ay Sonra ➡➡

Yataktan doğrulup saate baktım 3 ' u bilmem kaç geçiyodu . Ekim ayında canım erik çekti mantık işte . Gecenin bi vakti Tilki hayatta gitmez de ne bok yicem ben " Tilki , aşkım , sevgilim , hayatım , erkekim " diye uyandırmaya çalıştım " Imm ne var Aylin " diye bağırdı gözlerimden yaşlar gelmeye başladı ah şu hormonlar yok mu ? Zırt pırt ağlıyom ya .

" Özür dilerim prenses " diyip sarıldı akan göz yaşlarımı öptü , " Benim canım erik çekti " dedim " Yok erik Aylin . Benim canımda seni çekiyo bişey yapıyom mu ? " diye tısladı " Iyi çocuğumuzun anlında kocaman erik görürsen , senin suçun olcak ona göre " diyip arkamı döndüm .

" Iyi alıp geliyom bekle " dediginde sırıttım eşofmanın üstune montunu geçirip , kafasına gri beresini geçirdi çıktı . 40 dakika sonra yatak odasının kapısı açıldı erik poşetleriyle geldi .

Tuzuda getirmiş afferim bu adam olucak ha !? Çıkarıp hayvan gibi yemeye başladım .

Sabah kalktım bugün cinsiyetini ögrenicez . Ustume hamilelik tulumu geçirdim bide converse giydim saçlarımı topuz yaptım . Aylaynır sürdüm timam hazırız . Tilki elimi tuttu arabayı açtı bindik .

Hastaneye geldiikk . Direk sıra almadan içeri daldık neymiş efendim burası Yapıcı Hastanesiymiş . Doktor karnıma jeli sürdü sonra makineyle baktı. " Kızınız çok sağlıklı maşallah " Tilki sırıtıp bana baktı .

" Ama bi daha çocuk yapma olasılığınız yok " derken ben bide erkek istiyodum ama ne yani " Neden !? " diye Tilki bağırdı " Aylin Hanımdan kaynaklanıyo ve tedavisi yok . Dunyada bi cok insanda var yumurtaliklari sadece bi kez çocuk tuttur . " sorun bende mi ? Benim yuzumden Tilki 2.kez baba olamıcak mı.

Tilki düşen suratını toparladı . Elimden tutup dışarı cıkardi " Aylin benim için sorun yok istersen çocuk esirgeme kurumuna gidip bi tane de erkek çocuk evlatlık edinelim kendimiz büyütelim . Kızımızla abi kardeş gibi yaşarlar . " bunları Tilki mi söyledi aslında olabilir " Tamam , hem bizde alışmış oluruz "

Çocuk Esirgeme Kurumuna gidip bi tane 2 yaşına girmiş çok tatlı çocuku evlatlık edindik ona bunları söylememe kararı aldık ve tüm aileye yaydık .

Eve geldik çocuğumuzun adı SARP YAPICI kızımızada YAĞMUR YAPICI adını koyduk .

BIZ 4 KISILIK BI A'ILEYIZ

* Bolum hakkindaki dusunceleriniz ??
* Evlatlik çocuk almalarini bana fikir olarak veren , bad boy tipli çocugun kardesi Elif ' e sevgiler saygılar :*

* Finale az kaldı , ama bu bölüm değil . 2. Kitap Sarp ve Yağmur hakkında olucak tabi sizde isterseniz , çoğunuzun tahmin ettikleri gibi gizli kapaklı aşk yaşıcaklar . Eger 2. Kitabı isterseniz oyuncilari diger bolumde atarim siz secersiniz , ama SBSV ile ilgili degil tabi isterseniz , istemezseniz kitabi final olarak bitiricem ... Baska kitab yazmayi suanlik dusunmuyorum SBSV ile ilgili tek 2.kitab var aklimda .

* + 15 Vote + 10 yorum ona gore dusuncelerinize gore 2. Kitap

AYTİL ZORAKİ EVLİLİKWhere stories live. Discover now