ERGENLİK

654 37 17
                                    

Ergenlik bebeklik kadar rahat değildi. Her dakika yakışıklı ve karizmatik görünmek zorundaydınız bu konu için kendimi çok kasardım.
Ve erkeklerin ergenliği kizlarinki kadar karşı cinse ilgisi az olmadığından bu işte çok ta kolay olmuyor.

İlk sevgili anım iğrençti.
Kiz arkadaşimla sinamanin önünde buluşucaktık. Fakat o lanet olası gecikmesiyle zaten beni sinir etmişti... ve yaninda arkadaşını getirmesi de beni bir o kadarda sinirlendirdi.
Bende bir delikanli gibi ikisininde parasını ödedim sinirden ağlamamaya çalışsamda gözlerim kızarmıştı

Ve ertesi gün ayrıldığımızda sinamanın parasina aglarken, ayrılmamıza çok üzlüyormüs gibi yapmak zorunda olduğum için de sinirlenmiştim.

Saçma sapan düşünceler saçma sapan hareketler Ergenliğimin özeti aslında. Geriside saçma sapan şeyler

  İlk okulda başladığım resim atolyesine 4 sene devam ettikten sonra güzel sanatlar lisesine girmek beni mutlu etmişti. Ve bakarsanız sınıfta sadece 3 erkek olmak bu mutluluğu artırmıştı..

  Kayıt günü tanıştığım kızların en beğenmediğim olanı mesaj attığında mutluluğum üzüntüye sonrada sinire dönmüştü.

Ama şu lanet olası resim yeteneği kızları etkilemenin en zayıf taktiği bence oyuzden sanatı böyle basit şeyler için kullanmamak gerek.

  Her saçımı kestirdiģimde düşen özgüvenim, benden daha kötü görünümlü hemcinslerim sayesinde yükselir. Ve sanki bir şansım varmış gibi ahmakça düşüncelere kapılırdım.

Evet kitabın kapağındaki benim. Ve onlar benim gamzelerim. Ergenliğim boyunce tek istediğim şey tatlı değil yakışıklı olmaktı. Ama Tarihsel bir evrim geçirmeden, çirkinlik hastalığı geçmezdi.

DOĞDUM ULAN!Where stories live. Discover now