13

1.3K 80 8
                                    

Kalbimi ne kadar terk edilmiş bir enkaza dönüştürse de, yanına gitmek zorundaydım. Arka koltuktaki geniş hırkamı alarak şapkasını kafama geçirdim. Arabadan indiğimde koşarak yanına gittim. Gerçekten çok fazla yağmur yağıyordu. "Harry! Hasta olacaksın. Benimle gel" Harry, muhtemelen yağmur yüzünden kim olduğumu bile göremiyordu. Şaşırmış gibiydi. Ama yinede benimle geldi. Hırkanın yarısını ona uzatınca, oda kafasına örttü. Ama ikimiz de bunun onun için işe yaramayacağını biliyorduk. 

"Neden ağlıyordun?" "Neden beni arabana aldın?" ikimizde sessiz kaldık. Çünkü... Ben onu neden arabaya aldığımı bilmiyordum. Sanırım onun hastalanıp ölmesini istemezdim. "Arabanın benzini bitti. Yani yağmur dinene kadar burada kalmak zorundayız" sadece kafasını salladı. Yaklaşık beş dakika sessiz kalınca telefonumu bırakıp onu inceledim. Orman yeşili gözlerindeki ışıltı sönmüş, gözleri kızarmış ve yarı kıvırcık saçları dağınıktı. "Arabella... Başka biriyle yattığını söyledi" "Ne?" "Neden ağladığımı sormuştum" Ne diyeceğimi bilemedim. Ama yağan yağmura bakılırsa bütün gece burada kalacaktık. Yani bir şey demek zorundaydım. Ama o an sadece kafa sallamakla yetindim.

Kısa süre sonra o telefonda Twitter ile ilgilenirken, ben radyoda şarkı açıyordum. En sonunda bir kanalda durduğumda Good For You çalıyordu. "Neden bunu yaptınız Harry?" bana anlamamış gözlerle baktı. "Neden benim üzerime idda'ya girdiniz?" yüzüne rahatsız olmuş bir ifade takındı. "Bunu söylemiştim zaten" "Onu anladım. Ama bunu gerçekten istedin mi?" "Sadece eğlenmek istemiştik" sağ gözümden göz yaşı düşerken sadece kafamı salladım.

Ben onun için kilo verip, güzelleşmeye çalışmıştım. Sadece onun için güzel görünmek istemiştim. Ama o benimle bir basket topu gibi oynamıştı. Annemin yanında ağlamama neden olmuştu. Babam bizi terk ettiğinde bile onun yanında ağlamamıştım. Ben sadece onun için güzel görünmek istemiştim. 

Cause I just wanna look good for you, good for you
Çünkü ben sadece sana güzel görünmek istiyorum,

I just wanna look good for you, good for you
Ben sadece sana güzel görünmek istiyorum

Merhaba! Twitter'da #MyWattysChoice etiketi ile Numbness Yazarı: LAboyhes yazar mısınız?

Ayrıca beni etiketleye bilirsiniz. Kullanıcı adım LAboyhees

Numbness ➳ h.s (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin