Yeni kurt ajan

25 1 0
                                    

Bakalım ne olacak demiştim ama nasıl gönderdiğimi söylemedim. Şimdi merak ediyorsunuzdur ama bunu sonra söyliycem. Vede bir gelişme var arkadaşlar. Adamımızın adı Liam. Ajan kurtbu yüzden konuşturmak zordur. Zaten dünde gördünüz çok zor söyletttirdik. Eğer konuşmassa şiddete başvurmak zorunda kalıcaz. Vede öyle yapıcaz. Şimdi içeri geçelim.
Damon: Jessie elektriği getir.
Jessie: Tamam Damon getiriyorum.
Damon: Jessie elektriği getirdive elektriği yavaşça açtım ve filmlerde olduğu gibi ampulu ağzına verdim. Isırıp kırabileceği için sert ve güçlü bir ampul aldık. Elektriği verdiğimde hemen konuştu. Bunu beklemiyorduk ama işe yaradı.
Liam: Burdan 200m ilerde bir boş ev var onun içindeler.
Damon: Ha şöyle yola gel dedim. Sonra plan kurdum. Sen içeri gireceksin ve onlar çok iyiler onlara böyle yapamassınız diyiceksin Liam. Bizde evin arka kapısından girip çocukları ve kadınları alıcaz dedim.Sonra kurtlardan hayırrrr diye bir çığlık geldi. Artık söyleme zamanımız geldi. O kurtadamı öldürdük ve kapılarının önüne elinde fotoğrafı olarak bıraktık herhalde yeni görmüşler . Şimdi planı uygulayalım.
Eski ev:
Liam kapıyı çaldı ve
Liam: Onlar çok iyiler onlara bunu yapamassınız dedi. Sonrada olay çıktı . Bizde plandaki gibi kadın ve çocukları aldık. Onları sinirlendirmek için birini daha bayılttık ve yeni sığnağa götürdük burayı asla bulamazlardı. Liam artık bizim ajanımız olsun diyicektim ama Liam orada ölmüştü.

Özür dilerim arkadaşlar bölüm biraz geç geldi işim vardı kusura bakmayın.

Kurtadam Ve Vampirlerin Bitmeyen SavaşıWhere stories live. Discover now