Why can't she be mine? H4

250 27 2
                                    

Even later sta ik met een lepel in de ketel te roeren. We moeten een of andere vage drank brouwen waarvan je direct in slaap valt. Ik heb niet echt opgelet, maar de drank is echt heel makkelijk en de meeste van onze tijd maak ik tekeningetjes samen met Sirius en af en toe maken we een opdracht uit het boek. "Roer het slijm 2 keer door en voeg het gesnipperde spinnenpoot toe." lees ik voor. Sirius doet het precies goed. "Oké, Sluipvoet. We zijn bijna klaar, nu moeten we nog een glas water toevoegen en dan vijf minuten laten pruttelen." zeg ik. Hij pakt water en schenkt het in de ketel. Na vijf minuten laten we de drank aan Slakhoorn zien. "Goed gedaan! Jongens, het is Potter en Zwarts gelukt!" richt hij zich op de klas. Ik loop naar Lily. "Indrukwekkend, hè, Evers." zeg ik.
"Wat. Je drank of jezelf?"
"Beiden." antwoordt ik, Sirius lacht.
"Geen van beiden." zegt ze. Sirius valt haast flauw van het lachen als hij mijn gezicht ziet. "Jammer, Gaffel." zegt Remus.
"Mond houden, Sluipvoet, Maanling." zeg ik. Ik pak mijn boek en stop het in mijn tas. Ik loop het lokaal uit net als Sirius, we zijn toch klaar. Slakhoorn schenkt er geen aandacht aan en laat ons gaan. Ik loop rechtstreeks naar de ziekenzaal. Ik wenk Sirius, hij weet niet wat ik ga doen maar loopt mee. Ik ga de ziekenzaal binnen. "Mevrouw Pleister? Mag ik een drankje voor als je beet bent genomen?" vraag ik met een blik op Sirius. Hij lacht als hij Mevrouw Pleisters verbaasde gezicht ziet. "Die heb ik niet, als je voor niks komt, ga dan weg Potter!" zegt ze. Sirius barst in lachen uit, net als ik, dit zou nog een leuk jaar gaan worden.

Why can't she be mine? (Jily)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu