- Del 4 - love

2.8K 50 1
                                    

Der var det er ledig rom. Martin hadde et veldig stor hus med over 10 sove rom.

Isac dro meg inn. Vi sto en stund å så på hverandre før Isac bærer meg opp og kaster meg ned i sengen. " Bli her " sier han mens har smiler lurt og biter seg i underleppa. Jeg ligger bare i sengen å små ler for meg selv.

Isac går møt døra.

" Isac!! Hvor har du tenkt deg baby! Kom hit til meg " sa jeg.

" Det var noen som banket på skulle bare se hvem det var hørte ikke du det? " Sa han.

" Nei?. " sa jeg.

Jeg reiste meg opp og går bort til Isac. Jeg holder rund han bak i fra. Og putter forsiktig hånda ned i buksa hans. Han stønner høyt.

Han snur seg rund og tar hendene rund midjen min og holder meg hardt tett inntil seg.

Han ser meg i øynene " ba jeg deg ikke om å bli i sengaEller må jeg tvinge deg ned " sa han og Løftet meg opp og hev meg ned i sengen.

Han begynte å kille meg.

Jeg begynte å le høyt!

" Stopp Isac stopp " sa jeg, men han vil ikke. Jeg dyttet han av å jeg la meg selv over han.

Jeg så inn i de fine nøtte brune øynene han så in i mine der lå han uten skjorte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg så inn i de fine nøtte brune øynene han så in i mine der lå han uten skjorte. Han hadde sixpack. Jeg begynte å kysse han å han tilbake. Han sliket på under leppa og jeg slapp tungen inn. Jeg å Isac hadde en ekstrem fight.

Før Isac tokk å dro av meg en hvite toppen og der lå jeg i bare bh. Vi satte oss opp reist og der satt jeg i fange hans å klinte ekstremt hard. Han var på vei til å ta av bh. Før døra oppet se å inn kom en gutt som sa at alle måtte ut for nå begynner basseng festen sa han og gikk ut. Isac stønner trist. Jeg tok hendene til Isac og smilte til han. Så reise vi os opp å begynte å kle på oss å gikk ut til bassenget.

Mere?

BadGirl & BadBoy  (isacelliot)Where stories live. Discover now