Where's Harry?

2.8K 84 0
                                    

Jeg vågner. Harry er ikke ved siden af mig. Jeg kigger rundt om mig. Her er helt tomt. Louis er væk. Niall er væk. Liams seng er her slet ikke. Han er også væk. Jeg rejser mig op. Kigger ned af mig selv. Mit tøj er sort. Helt sort. Harrys T-Shirt var hvid. Hvorfor er mit tøj pludselig sort. Jeg går hen imod døren. Åbner den. Kigger ned ad gangen. Her er ikke nogen.

- Hallo? Er der nogen? råber jeg.

Jeg får intet svar. Jeg løber ned ad gangen. Her er ingen mennesker. Alt er hvidt. Alt der havde farve. Det er hvidt. Helt hvidt. Jeg løber videre. Kigger ind af nogle døre. Intet. Ingen. Virkelig ingenting. Jeg begynder, at blive bange. Jeg løber og løber. Hospitalet er stort. For stort.
Det føles pludselig som om, der er noget vådt under mine sko. Jeg stopper op. Kigger under min højre sko. Der er ikke noget. Jeg kigger så bagud. Mine fodspor. De er sorte. Det ligner sort slim. Eller værre. Mørkt blod. Jeg løber. Hvad sker der? Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Hvor er Harry? Jeg fælder en tårer.

- (D/N), hvisker en stemme.

- Harry?

- (D/N), bliver den ved.

Jeg løber. Hurtigere end før. Følger stemmen. Jeg når til en dør. En sort dør. Den er tydelig midt i alt det hvide. Jeg tager stille fat i håndtaget. Åbner. Her er mørkt. Jeg leder efter en kontakt på væggen. Finder en. Jeg tænder lyset. Rummet er stort. Kæmpe stort. Jeg kigger for enden. Der sidder en. Det er langt væk. Jeg begynder, at løbe. Da jeg kommer tættere på ligner det en bekendt. Det ligner Harry. Jeg løber hurtigere.

- HARRY! skriger jeg op.

Han svarer ikke. Han ser bevidstløs ud.

- HARRY! skriger jeg igen og sætter farten endnu mere op.

Endelig når jeg frem. Det er ham. Han bevæger sig ikke.

- Harry!!

Jeg mærker efter om han trækker vejret. Nej! Det gør han ikke. Det kan ikke være rigtigt...

StrongWhere stories live. Discover now