Uzay-görünmeyen güçler

2.2K 69 14
                                    

Evet uzay bildiğimiz  gibi ya sonu var yada yok  ya uzayda yalnızız yada birçok varlıklayız ya geçmişteyiz yada gelicekte Uzay'da gördüklerimiz Galaksiler gezegenler yıldızlar yıldız tozları kuyruklu yıldızlar peki görünmeyen şeylerde varsa ? Kuvvetler  güçler ve gezegenler en fazladan galaksiler böyle  şeyler  var

2011'de yapılan  bir gözetimde gök bilimciler uzaya birçok  filitreden baktılar normal gözle  baktılar o yıldız sisteminde 12 gezegen olduğunu farkettiler başka bir filitreden baktılar gece görüşü ile yani ve 13 gezegen gördüler bu oluyor ki görünmeyen bir gezegen farkettiler .

Şimdi geçelim  benim kendi teorime yerçekimi uzayı bükerek bir boyut yaratabilir bu yarattığı boyut 1. Boyut değil  biz 1. Boyutu görebiliyoruz 2. Boyutta değil 3. Boyutta değil 4. Boyut evet 4. boyuttan bir gezegen demek oluyor ki 4.boyutu istersek görebiliriz ama asla 4. Boyuta geçemeyiz ışık hızında da aynı şey oluyor bizin göremediğimiz bir boyut  oluyor. Uydu antenleri 4. Boyuttan  sinyaller  alıyor  eğer 4. Boyutta  olsaydık  tüm sinyalleri  gözümüzle görebilirdik uzay herkesin  hayran olması  için  bir şaheser.

UzayWhere stories live. Discover now