15. Děkuju

378 22 0
                                    

,,O Teri".

,,A zabili ji? Žila?". Ptal se nedočkavě.

,,To ti řeknu až ráno". Odpověděl jsem.

,,Ach joo.. Tak nic.. Dobrou". Vstal a odešel zpátky.

,,Dobrou".

****

Teri
Ležela jsem v posteli, vedle mě seděl Liam a dívali jsme se na televizi. Je s ním zábava. Bavíme se úplně o všem, ale ještě nás to neomrzelo.

,,Ehm.. Dneska jsem viděl Louise. V.. V tetovacím studiu". Řekl se sklopenou hlavou.

,,A co já s tím? Mě to nezajímá". Vyjela jsem po něm.. ,,P-promiň. Nemyslela jsem to tak". Usmáli jsme se na sebe.

,,Vím, že tě to nezajímá, ale.. On si nechal vytetovat.. T-tvoje jméno". Zašeptal. Kdyby neseděl vedle mě, tak bych asi neslyšela.

,,M-moje j-jméno?". Řekla jsem překvapeně. ,,J-jak to víš?".

,,No.. Byl jsem se projít, a vidím Louise skrz sklo toho salonu. No když odejde, tak tam přijdu a zeptám se, co si nechal vytetovat. Ta slečna mi řekne, že velmi hezké jméno.. TVOJE". Řekl vážně.

,,A-aha" Zašeptala jsem.

,,Tak.. Já už půjdu, musím si ještě něco zařídit. Páčko". Mrkne na mě a odejde. Myslel to vážně? Lou mě asi opravdu miluje. Ale.. Třeba miluje i jinou Teresu. I když.. Blbost. Ale řekl, mi, že mě nenávidí..

,,Fajn.. Chceš to slyšet? Máš to mít! Nenávidím tě! Neměl jsem těm pocitům věřit! Měl jsem tě tam nechat chcípnout. Lituju toho! Strašně toho lituju!... Teď jsem ti chtěl říct, že jsem s Eleanorou udělal chybu. Chtěl jsem ti říct, jak moc tě miluju. Sakra Tereso! Ale když chceš slyšet, jak moc tě nenávidím, tak fajn! NENÁVIDÍM TĚ! Nemusíš si hrát na chudinku, protože ty jí jsi!". Křičel na se slzami v očích.
Vzpomněla jsem si, co říkal, když jsme se včera viděli. ,,Chtěl jsem ti říct, jak moc miluju ". On mě opravdu miluje.. Do prdele, jsem blbá. Jsem opravdu blbá.

,,Loui". Zavzlykala jsem.
,,Odpusť mi". Stále jsem Brečela, a nešlo to zastavit.

,,Ale já už ti dávno odpustil". Řekl někdo ze dveří. Louis!

,,Loui, byla jsem blbá. Vím to, prosím Odpusť mi". Vzlykla jsem mu do ramene.

,,Neslyšela jsi, co jsem teď říkal?.. Já už ti dávno odpustil". Řekl s úsměvem. Taky jsem se na něj usmála a poté ho políbila.

,,Děkuju".

Grey Mouse [Louis]Kde žijí příběhy. Začni objevovat