Hoofdstuk 1

8.4K 304 210
                                    

Heey!

Dit is Murder She Rode en ik herschrijf het.

"Zmmm zmmm zmmm zmmm" Luidde mijn irritante wekker, in een reflex stond ik op uit mijn bed en trok gauw mijn badjas aan, terwijl ik al mijn bad spullen bij elkaar probeerde te pakken hoorde ik een deur kraken.

Ik liet alles uit mijn handen vallen en rende als een bezetene naar de badkamer, ik zag hoe Amira haar badjas aan deed, haar blik werd ernstig bij het zien dat ik er bijna was.

"Jihane! Kowed!" Schreeuwde ze luid en zette het op het rennen, gauw stapte ik in de badkamer en deed met een bonzend hart de deur op slot.

Ik veegde het zweet van mijn voor hoofd af en zakte in op de grond om weer even op adem te komen.

Na 5 minuten hees ik mezelf weer op en stapte gauw uit mijn kleren. Ik draaide de douchekraan open en keek mezelf aan in de bespiegelde wand van onze witte badkamer.

Ma Sha Allah dacht ik in mezelf, bewonderend keek ik naar mijn adem benemende uiterlijk. Prach-tig.

Ik heb een creme-kleurige gladde strakke huid, curves waar je zeker wel u tegen zegt.

Verder heb ik lang donker golvend haar dat tot mijn heupen komt, en scherpe, donkere amandel vormige ogen en lange wimpers.

Exactly, Jihane Al fayeed is een pure schoonheid. Verder heb ik.. ach ja, zo kan ik wel uren doorgaan maar ik moet zo echt gaan werken. Shit.

"Jihane! Kom uit de badkamer! Ik moet nog me make up doen!" Jammerde Amina terwijl ze op de deur klopte. "Nee Amina. Stil! Ik heb mijn rust nodig op dit moment."

"Je denkt dat je belangrijk bent maar wollah meh! Wollah meh!" Schreeuwde ze agressief en gaf de deur nog een harde schop waarna ik haar weghoorde lopen. Haha.

"Amina! Hierkomen yallah!" Hoorde ik mijn moeder roepen, ik hoorde hoe Amina de trap naar beneden af rende om te vluchten, vervolgens hoorde ik een harde val.

Ik deed de deur van de badkamer open en piepte naar beneden waar ik Amina onderste boven op de grond zag liggen. Ik.schoot in de lach en stak mijn tong naar haar uit. Heerlijk.

Na een lang uur stapte ik de badkamer uit die vol hete stoom zat. Amina stond al klaar om de badkamer in te stappen, "Kowed Jihane!" Riep ze en duwde me opzij.

Ze liep de badkamer in waarna ik weer een harde klap hoorde, "Ik zie niks! Potverrrrrdikkeme!" Riep ze.

Meskiena.. Die stoom ook.

Amira is mijn jongste zusje, ze is gewoon een jongere versie van mij maar heeft wat lichtere ogen. Ook zij heeft een lichaam waar je u tegen zegt maar daar over maak ik me geen zorgen. Ilias verliest haar geen moment uit het oog, dan mag ze wel 17 zijn maar ze blijft in mijn ogen een baby. Gewoon een jong kind.

Ik pak mijn MK tas en ren de trap af naar beneden waar mijn moeder op de bank met de afstandbediening in haar hand gericht naar de tv zit.

Ik zag hoe ze zich frustreerde aan onze nieuwe flatscreen tv die mijn oudere broer Nazeem voor haar gekocht heeft na jaren naar een blok tv te hebben moeten staren.

Nja moeten? Op mijn kamer staat een flatsscreen tv, maar mijn moeder wou zo nodig haar tv behouden. Smh.

"Ya Allaaah." Bracht ze er met een diepe zucht uit, "Yemma, kom ik doe het wel." Ze schudde met haar hoofd, "Ga jij maar naar je werk a benti, ik ga slapen. Heb vanavond nacht dienst." Vol medelijden keek ik haar aan, "Yemma, neem vrij vandaag."

"Je hoeft niet meer te werken, dat doen wij nu al voor je." Zei ik en streek over haar zachte krullen, koppig schudde ze met haar hoofd.

Mijn vader heeft een aantal jaar terug het leven verlaten, en sindsdien gaat het bergafwaarts met mijn moeder in de zin van dat ze zich kapot werkt.

Murder She RodeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu