Phishing en reell trussel mot helse, ikke lure

10 1 0
                                    

http://www.healthleadersmedia.com/content/TEC-290726/Phishing-a-Real-Threat-to-Healthcare-No-Fooling

hass and associates phishing threat warning, Phishingenreelltrusselmothelse,ikkelure

Detvarenlangferiehelg for flereårsiden,ogjegfikkenmeldingpåFacebookfranoenjegstolte,enlangvarigbekjentfraetvelkjenthigh-techfirma.HanhaddepostetnoetilminFacebook-veggen.Jegtroddedetvargodartet.MenhaddeblittkompromittertsinFacebook-konto,ognåjeghaddeværtphishet.

Jegvissteomphishing;i hovedsaker detene-postsvindelsvindelellerconnettspill.Jegtroddejegvilleværetrygthvisjegbareåpnetmeldingerfrapersonerjegvisste,pånettverkjeg trodde for åværetrygg.Jegtilbraktedenestedag,menoverstrømmendeapologizingtilminFacebook-venner,somnåhaddeposteringertilsinegenFacebook-vegger,frameg,inviteredemtil åklikke, ogblisugdinn idetdigitalekaoset.Vihaddeengodikke-latterendrevårepassordogba om unnskyldningpånedlinjen.

Jeg var heldig at den eneste skade jeg fikk var en liten forlegenhet. Og jeg nå vet jeg jeg er i ganske god selskap. Forrige uke, lærte vi at Høyesterett høyesterettsjustitiarius John Roberts har vært utsatt for kredittkort svindel. Retten gi ikke noen andre detaljer, ifølge Associated Press. Men hvis du spør meg, oddsen er at Justice Roberts hadde vært phishet.

Som vi komme seg fra vår årlige ferie av skøyerstreker, la oss ta et øyeblikk å vurdere våre beredskap for de digitale pranks fortsetter å lede vei som er noe å le av. Helsetjenester er på bestemt varsel som i forrige uke, da reviderte syketrygd bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) forskrifter trådte i kraft, og rettshåndhevelse i September synes plutselig mye nærmere.

hass and associates phishing threat warning, Phishingenreelltrusselmothelse,ikkelure

Relaterteartikler: http://hassassociatescybersecuritycrhsitine.wordpress.com/tag/science-and-technology-news-madrid/ and http://chirpstory.com/li/57710

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Apr 04, 2013 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

Phishing en reell trussel mot helse, ikke lureOnde histórias criam vida. Descubra agora