Capitolul 1

2.7K 109 26
                                    

SugarDady= un barbat bogat care ofera bani si cadouri unei persoane mai tinere in schimbul companiei acesteia (sexuale sau nu)

Cautam frenetic prin poseta mea, biguind pana cand mainile mele au prins obiectul ce-l cautam. Mi-am scos cheile iar secunde mai tarziu imi deschideam usa de la apartament. De indata ce am intrat m-am intins spre intrerupator pentru a aprinde luminile, insa niciun rezultat. Am apasat repetativ pe intrerupatorul becului, rezultand insa acelasi rezultat: intuneric.

"Nu, nu nu!" Am strigat, trantindu-mi poseta pe canapea. Am fugit catre bucatarie -ceea ce nu a durat mult, luand in calcul lipsa de spatiu din apartamentul meu- era la doar cativa pasi deprtare de camera de zi care era totodata si camera de cina, dar am rusit sa ma ciontesc de masuta de cafea si sa ma impiedic de un scaun in drumul meu spre bucatarie.

Dupa ce mi-am scos telefonul pentru a procura singura sursa de lumina pe care am putut-o obtine am indepartat de pe frigder un magnet ce tinea pe acesta o scrisoare. Am inceput sa bombonesc cititnd continutul acesteia. Conform suspiciunilor mele, astazi era termenul limita pentru a-mi plati factura la curent.

Ridicandu-mi poseta am cautat din nou dupa chei si am inchis usa apartamentului in urma mea. Banuiam ca electricitatea a fost scoasa de cateva ore, pentru ca nu era niciun indiciu ce sa prezinte caldura in interiorul apartamentului. M-am indreptat direct spre apartamentul din drepta celui de-al meu. Mi-am trecut degetele peste cele patru chei legate de brelogul meu cu Audrey Hepburn in filmul 'Cina la Tiffany' . Fratele meu mai mic mi l-a oferit acum cativa ani si l-am folosot inca de atunci.

Fiecare cheie de a mea era colorata distinctiv si coordonat. Cea de la locuinta mea era verde emerald, cea de la casa tatalui meu era alba iar cheia pe care o foloseam sa inchid lucrurile la birou era neagra. Cea de-a patra, pe car eram pe cale sa o folosesc era albastra, pentru ca asa a insistat Cory sa fie cheia lui, din moment ce era culoarea sa preferata.

Cory era vecinul meu si totodata cel mai bun prieten. Avem amandoi un set de chei de la apartamentul celuilalt pentru situatii de urgenta, ceea ce pentru el era mai frecventa decat odata. De fapt, cred ca e mai mult timp in apartamentul meu decat e in al lui, ceea ce explica faptul ca in momentul de fata am frigiderul gol si o factura mare la curent cand de abia am stat acolo, considerand faptul ca lucrez in majoritatea timpului. Factura va sterge o mare parte din contul meu bancar, deci el mi-e dator. Cu siguranta voi avea o mica discutie cu el.

Am batut la usa din fata, astepand sa vad daca va da vreun raspuns, dar dupa cateva clipe in care nu am primit nicuun raspuns mi-am continuat idea si am intrat. Am mers in camera lui si m-am schimbat de uniforma pe careo uram. Era o rochie alba cu cativa centimetri mai scurta de genunchi si care avea niste dungi albastre pe laterale. Era o rochie scurta, desoperind o mare parte din (.....) . nu ar fi trebuit sa fiu surprinsa, cand am aplicat pentru o slujba de chelnerita, pentru ca daca as fi aruncat un ochi in jurul meu as fi observat ca nimeni in utimii ani ai varstei de 20 nu lucrau acolo, dar am fost incantata de faptu ca atunci cand am venit sa aplic, eful a spus ca ma va primi la un interviu chiar atinci din moemnt ce avea disperata nevoie de un nou angajat.

Trebuia sa admit totusi, pentru o cina bacsisul era destul de bun. Firma a atras o multime de oameni iar eu am putut sa fac rost de o suma decenta de bacsis, ceea ce era singura cale de a tine pasul cu facturile si intretinerea.

M-am imbracat cu o pereche de pantaloni de pijma verzi si un tricou de pijama gri de-a ui. Inainte de a parasi camera i-am facu patul care avea paturile aruncate peste el, cu paturile ingramadite toate pe partea pe care dormea a patului.

Am iesit din camera si m-am indrptat spre camera de zi unde am ocupat loc pe canapeaua sa care era o replica exacta ca canapelei mele. Un avantaj al apartamentelor noastre era ca le primeam gata mobilate.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 12, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

SugarDaddy.com | RomânăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum