1.Bölüm "Sözde Aile"

582 45 30
                                    

Hikayemin tanıtım videosunu buraya da ekledim. Ama youtube'dan da izleyebilirsiniz. İyi okumalar diliyorum.

https://youtu.be/AzNu4APbTlw

"Yüreğinde pıhtılaşan kanın, kağıda dökülürken ki bıraktığı izlerin, en acımasızlığında buldum kendimi."

1 Ay önce

Güneşin parlayan gövdesi, perdenin ani aralanmasıyla içeri sızarken, karanlık, temiz havaya muhtaç ve bir okadar yarasa evinden farkı olmayan oda, kendini aydınlığa sürükleyerek, yarasalara ev olmaktan kurtulmuştu.

Güneşin odayı kaplaması genç adamın rahatsız olmasına sebep olurken, Çağın elleriyle bir yandan kamaşan gözlerini ovalıyor diğer yandan da odaya giren kişinin kim olduğunu anlamaya çalışıyordu.

"Halen uyanmadın mı? Sen. Öf leş gibi içki kokuyor oda. Üzerini de değişmemissin, anlaşılan sen daha dünde kalmıssın." Dedi Beliz, Çağın'ın başucuna yaklaşırken.

"Neden buradasın Beliz? Neden geldin?" Çağın kendi şaşkınlığını Beliz'e sorduğu sorularla geçiştirmeye çalışırken, Beliz yüzüne yerleştirdiği asi gülüşüyle Çağının kulağına yaklaşıp birşeyler fısıldamaya başladı.

"Sevgilimi özledim, uyandırmaya geldim, olamaz mı? Gelemem mi?" Beliz sözlerinin hemen ardından başını hafiften kaldırarak Çağın'ın deniz mavisi gözlerine derinlemesine bakarken istemsizce kaşını çattı.

Çağın duydukları karşısında bir an afallasa da biraz önce üzerine yüklenmiş olan Beliz'i ittirip sözlerine başladı.

"Ne sevgilisi lan, sen benim sevgilim falan değilsin, aslada olamazsın. Şimdi defol git buradan, bir daha da karşıma çıkma."

Çağın kızgındı, Beliz'e karşı söylediği sözler karşısında hiçbir pişmanlık duymasa da kendince" ben bu kızı hangi ara ümitlendirdim" diye düşünüyordu.

"Çağın ne diyorsun sen? Dün gece ki söylediğin onca şey yalan mıydı? Herşey beni elde edene kadarmış demekki."

Beliz'in ses tonundan, karşılaştığı hayal kırıklığı anlaşılabiliyorken, bir süre sonunda Beliz'in gözünden hakim olamayan damlalar ardarda yuvarlanıverdi.

"Ha şunu bileydin güzelim, senin karşında Çağın Gürsoy var. Sence Çağın senin gibi bir sevgilisi olsun ister mi?
Hadi seni geçtim, sevgililik nedir ya? Bir kere benim hayatıma zıt bir kavram."

Aslında beliz güzel bir kızdı, orantılı bir vücuda sahip ve bir okadar da çekiciydi. Bunlara rağmen Çağın'ın bu denli konuşması tamamen kendisiyle alakalıydı. Tamam Beliz diğer kızlara göre kat kat üstündü fakat Çağın'ın yanında bir hiçmiş gibi kalıyor, güzelliği bir mum gibi sönüyordu.

"Ne kadar da safmışım, senin değişeceğine nasıl inanabildim. Allah kahretsin seni Çağın, Allah belanı versin, tek temennim karşına öyle bir kız çıksın ki bu güne kadar hayatına giren kızlara yaptıklarının öcünü alsın senden."

Duyduğu beddualara aldırış etmeyen Çağın yataktan kalkarak Beliz'in yanına ilerledi ve kolundan tutup kapı dışarı etti. Beliz ağlayarak Gürsoyların evinden koşa koşa ayrılırken, Beliz'in gitmesinin ardından Çağın duş almaya ihtiyaç duyduğunu hissetti ve hemen banyonun yolunu tuttu.

●●●●

Islak saçlarının arasından damlayan su damlacıkları baklavalarında yol izlerken, Çağın duşun etkisiyle oldukça rahat gözüküyordu. Yarı çıplak bedenine sardığı havlu kendisini sudan arınmasında yardımcı görevinde yer alırken, Çağın eline aldığı başka bir havluyla ayna karşısına geçip savrulan ıslak saçlarını kurulamaya başladı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 06, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KUMPASWhere stories live. Discover now