Hoofdstuk 2

497 19 1
                                    

Toen ik de volgende ochtend wakker werd wist ik meteen wat ik ging doen. ik ging naar Jake, want ik voelde echt iets voor hem. eigenlijk wilde ik dat helemaal niet, maar ik moest me er maar aan overgeven, dacht ik bij mezelf. ik stapte in mijn auto en reed naar Jake's huis.

ik klopte op de deur en hoorde een zachte grom van Billy die de deur na een paar minuten open deed. 'hallo billy is Jake er?' vroeg ik. 'nee.' gromde Billy en hij wilde de deur al weer dicht doen tot ik een zacht gesnurk uit de woonkamer hoorde komen wist dat Jake daar lag te slapen op de bank. ik liep zonder pardon langs billy de warme woonkamer in en zag hoe Jake lang uit op de bank lag te snurken. ik schudden hem zachtjes door elkaar tot ik zag dat hij zijn ogen open deed. ik wachtte tot hij een beetje wakker was geworden en vroeg of hij even met me wilde gaan wandelen. ik zag een kleine twinkeling in zijn ogen toen ik dat vroeg en hij zei: 'tuurlijk Bells' hij sprong op en rende als een klein hondje voor me uit door de deur naar buiten waar hij even op me wachten. ik liep met hem door het bos en stopte bij een kleine open plek waar allemaal kleine bloemetje in het gras stonden, daar plofte ik neer en gebaarde dat Jake naast me moest komen zitten. toen hij eindelijk zat haalde ik diep adem en gooide het er gewoon uit: 'Jake, ik moet eerlijk tegen jou zijn. ik vind je....eigelijk...nou ja.....ehm...hoe moet je dat zeggen.... leuk.' zo dat was er uit. ik zag dat Jake's zijn gezicht langzaam veranderde in een zonnetje dat helemaal zonder wolken aan de hemel straalde.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bedankt voor het lezen! Stem en reageerd als je tips hebt of als je het leuk vond. sprry voor het korte hoofdstuk ik zal als het lukt het volgende hoofdstuk langer maken.

xxx

Twilight: Bella en Jacob *On Hold*Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt