Rollen+Deel 1

554 18 3
                                    

Rollen:
Gf Samuel: BrechjeRasing9 Brechje
Gf Kaj: edisonakaller Edisona
Gf Jai: @BlvckLeijten (kon je niet taggen) Dana
Gf Dioni: MissGomez1 Sunidhi
Gf Jorik (Lil Kleine) ik zelf. Marloes
Gf Cassius: Zoë
---
Pov Dana
Vandaag gaan we naar Ibiza. Ik bedoel met "we" Edisona, Sunidhi, Brechje, Marloes en ik. We hebben onze koffers al ingepakt alleen we wachten nog op de taxi. We wonen allemaal alleen in een studenten huis. Godver de poep hoor ik Marloes vloeken. Lukt het roep ik naar haar. Ja daar is die taxi roept ze blij. De taxi chauffeur pakt onze koffers aan en doet het in de achter bak. We gaan alvast zitten. Ik ben de oudste daarna Marloes, Sunidhi, Edisona en Brechje.

Pov Edisona
We lopen Schiphol in. Tjeez het is hier wel groot hoor zegt Brechje. Ik heb nog nooit gevlogen lacht Marloes. Komt vast wel goed zegt Sunidhi. Dat weet ik wel zeker lacht Dana. We hebben net onze koffers weggebracht en moeten nu door de douane.

We nemen plaats in het vliegtuig. Ik zit naast een blonde jongen. Dana zit naast een aziaat. Brechje naast ook een soort van blonde jongen. Sundihi zit naast een spanjaard denk ik zo. En Marloes naast een jongen met ook blond haar. Hoi ik ben Kaj zegt de jongen naast me. Edisona zeg ik lachend en neem zijn hand aan.

Pov Brechje
Ik zit naast een jongen die een geweldige kaaklijn heeft. Je staart babe zegt de jongen. Ik kijk snel de andere kant op waar Edisona zit maar die is druk in gesprek met een jongen. Samuel zeg maar Sam zegt de jongen dan die dus Samuel heet. Brechje zeg ik. Leuk zegt hij en kijkt naar buiten. Ik mag die gast nu al niet! Arrogant ding.

Pov Sunidhi
Hallo ik ben Sunidhi noem me maar Sun zeg ik tegen de jongen naast me. Dioni noem me maar Dioni zegt de jongen lachend. Dus al een keer gevlogen vraag ik. Ja ook naar spanje ben een spanjaard lacht hij. Oh dat zie je helemaal niet lach ik. Dat hoor ik niet vaak lacht Dioni. Ik voel dat het vliegtuig gaat rijden en pak van schrik Dioni zijn hand vast. Oops sorry bloos ik.

Pov Marloes
Omg ik heb nog nooit gevlogen en zit ik ook nog naast een onbekende jongen. Ik knijp hard in mijn eigen been. Ben je bang vraagt de jongen naast me. Ik knik langzaam. Eerste keer vliegen zeg ik. Hij pakt mijn hand vast. Komt wel goed lacht hij. Jorik is mijn naam zegt hij vlak daarna. Marloes lach ik. Here we go to Ibiza..

Holiday love or real love?(B-Brave) (Lil Kleine)Where stories live. Discover now