FARKSIZ

61 3 0
                                    

Yeni bölüm geldi multimedyada Araz var beğenirsiniz umarım iyi okumalar

Kantindeki kalabalığa baktım ve kavga olduğunu herkes anlardı çok sık kavga olmazdı ama oluncada hiçbir öğretmen umursamaz sadece kavga sonunda alıp müdüre götürürler. Orada napılır hiç bilmiyorum zaten oraya giren hiçbi öğrenci çıkınca ne olduğunu anlatmıyo sanırım tehdit var. Kavga eden bi tip değilim ama bana bulaşanlar derslerini alır bu zamana kadar kimse bulaşmadı. Zaten durduk yere niye bulaşanlar olsun ki.

Paytak adımlarla kantine girdim hiç kalabalığa falan bakmadan istediğimi alıp çıkmayı planlanmıştım. Istedigim gibide gidiyodu ama kantinci amcada kavgayı izlemeye başlayınca ne yapacağımı şaşırdım. Kafamı çevirip kalabalığa baktım. Okadar kişi arasından kimin kavga ettiğini görmeye çalıştım. Tam kalabalığın ortasında bi cocuk vardı esmer tenli uzun boylu karşısında bi kız gördüm. Yok artık biz kızla kavga edecek kadar aşı miydi. Olayı iyice merak ettim ve kalabalığa doğru yaklaşma başladım.

"Söyle sürtük herkese bana nasıl yalvardığını söyle hadi durma" dedi esmer çocuk kıza baktım oda esmer tenli sol omuzundan aşağı inen dovmesini gördüm hiç giymediği mini eteği ve üç düğmesi açık okul gömleğinden büyük göğüsleri kendini açıkça belli ediyodu bu kızı bi kaç defa daha okulda görmüştüm okulda pek kimseyi tanımasamda bu kızın tam bir sürtük olduğunu bilmeyen yoktu. Suratında yine o ukala tavrı vardı. Çocuğu pek taktığı söylenemezdi tabi.

"Ikinci defa altına girdim Araz bunda utanılacak bişey yok bence bu gurur duyulacak bişey" dedi Merve yüzümü buruşturdum. Ne yani sürtük olmaktan gurur mu duyuyo? Bu iğrenç çocuğun bana arkası dönüktü ama kıvrılan gömlek kolları esmer olduğunu ve baya geniş bi sırta sahip olduğunu açıkça belli ediyodu. "Tam bir sürtüksün Merve benle yatmak için beni uyutmak ne nasıl bir kizsin sen" dedi siritarak göz devirdi bende göz devirdim zaten Merve yi hep bizim sınıfın erkeklerinin kucağında görüyodum ve sanırım ordan tanıyorum. Adının Araz olduğunu öğrendiğim esmer çocuk kalabalıktan çıkarak kantinin çıkışına yürüdü ve çıkıp gitti. Sonra Merve bağırarak "Onunla 2. defa yattım" dedi ve kahkaha atmaya başladı yüzümü buruşturarak kantinin çıkışına yürüdüm ve okulun koridorunda yürümeye başladım. Bugün okul çıkışında iş aramaya gidicektim bunun için babam olan adama mesaj attım

Kime:Patron

Ben bugün iş bakıcam evde para yok ve sen çalışmıyosun.

Mesajı yazarak gönderdim kendi kaydetti patron diye benim bi suçum yok yani. Ev için yaptığımı ona o parayı direk iletecegimi bildiği için izin vereceğini biliyodum. Telefonum elimde titreyince çıkardım ve tuş kilidini açtım.

Kimden: Patron

Eğer bu eve iş bulmadan gelirsen ben isteyene kadar okula gitmez bana hizmet edersin.

Boku yediğimi belli eden mesajdan sonra sınıfa girdim. Sırama oturdum tam o anda zil çaldı. Kafamı sıraya koydum ve uyumaya çalıştım. Öğretmen geldi ama ayağa kalkmadim yada kafamı kaldirmadım. Arkada olduğum için fark etmemişti bile bende tekrar uyumaya çalıştım ama olmayacağını fark edince kafamı kaldırdım. Kapı çaldı içeri nöbetçi öğrenci girdi elindeki kağıda baktı sonra hocaya baktı. "Hocam adını okuyacağım öğrencileri müdür çağırıyo" dedi ve devam etti. "Ecmel Yaman, Oğuz Kuşak, Araz Çakar" kızın devam etmesine izin vermeden sınıftan biri konuşmaya başladı "Araz bu sınıfta değil 11-E de ufaklık " dedi bende ayaklanıp kapıya yürüdüm arkamdan Oğuz geldi " Iyi dersler hocam" diyerek çıktı nöbetçi aslında neden gittiğimi bilmiyodum. Daha bugün ben hiç müdürün yanına gitmem falan mı diyodum ben şanssızlık.

Nöbetçi sanırım Araz denilen çocuğu çağırmak için yanımızdan gitti. Ben ve Oğuz müdürün odasına doğru yürüdük ne ben konuştum ne o müdürün odasının kapısını çalıp girdik. Müdür ikimizi baştan aşağı süzdükten sonra "Bi kişi eksik" dedi tam o sırada kapı çaldı içeri nöbetçiyle birlikte Araz denilen çocuk girdi. Müdür nöbetçiye bi el işareti yapıp gönderdi. Arazda müdürün karşısındaki ikili koltuğa yayıldı ben ona kaşlarimi catarak baktım o bana bakmadı bile biraz inceleyince çaktırmadan arkasına falan bakınca bunun kantindeki çocuk olduğunu anladım.

"Hocam neden burdayız yada burdayım" dedim sıkıldığımı belli edeceğine. Tüm kafalar bana döndü gözlerimi devirerek aşağı bakmaya başladım. Müdür boğazını temizleyince kafamı kaldırıp ona baktım "Aslında hepiniz farklı nedenlerden buradasınız" dedi müdür ciddi bir tavırla "Kısaca" dedi Araz oflayarak ukala dedim kendi kendime ama kafaların hepsi yine bana dönünce içimden demedigimi fark ettim.

" Bana mı dedin" dedi Araz yavaşça kafasını bana çevirirken. Aslında biraz utanmistim tanımadığım biri hakkında böyle konuşunca "Fark eder mi?" Dedim bende yine kafamı aşağı egerken müdür sanırım bişey olacağını falan sandığı için aceleyle konuşmaya başladı "Neyse neyse konuya odaklanalim. Oğuz derslerin çok iyi fakat devamsizligin çok 8,5 gün 10 gün hakkın var bundan sonra naparsin bilmem ama senin gibi öğrencinin sınıfta kalmasını istemem" dedi Araz gözlerini hiç ayirmadan bana bakıyordu korkmadim ama rahatsız hissettim. "Elimden geldiğince gelmeye çalışırım hocam özel durumlar var" dedi Oğuz müdür devam etti. "Gelelim sana Ecmel dersleri dinlemiyor hep uyuyormussun ve öğretmenlerine atar yapiyomussun ama seninde derslerin iyi eğer bi daha bi öğretmenden senin saygısızlığın hakkın da şikayet duyarsam senin için iyi olmaz" dedi bana gözlerini kisarak bakarken "Dediginiz gibi derslerim iyi ve dinleme ihtiyacı duymuyorum" dedim "Saygınlık yapma" dedi müdür sesini yükselterek göz devirdim. Araz hâlâ gözünü kırpmadan bana bakıyordu bunu hissediyorum."Gelelim sana Araz Çakar devamsızlık aldı başını gidiyor saygizlik desen baştasın derslerin de iyi değil her gün bi mevzuyla bu odaya geliyosun artık sen gelmeyince merak eder oldum" dedi müdür. "Neden hâlâ bu okulda peki" dedi Oğuz. Araz ona ters ters bakınca hemen cümlesini değişti "Yani devamsizligi dolduysa demek istedim" dedi utana sıkıla Araz mirildanarak "Paranın gözü kör olsun" dedi ve sırıttı kafasını kaldırınca göz göze geldik "Özel okula git o zaman" dedim Müdür öksürmeye Oğuz denilen çocuk beni durtmeye başlayınca pot kırdığımı anladım. " Çıka bilirsiniz çocuklar Araz uslu dur" dedi ve biz çıkmaya başladık. Sınıfıma doğru yürürken bilegim tutuldu ve Araz Oğuza " Siktir git sınıfına" dedi

Arkadaslar sanırım wattpad de problem vardı bi kaç gündür bu bölümü yüklemek için uğraşıyorum ama kabul etmiyo geç geldi ama iyi geldi sanırım :))

SON GÜNEŞWhere stories live. Discover now