35.časť-KONIEC PRÍBEHU

832 59 16
                                    

Táto časť je venovaná Vám všetkým. Príbeh mal skončiť až neskôr ale nemám žiadnu fantáziu a popravde už ma to ani nebaví písať. Aj tak som napísala viacej časti ako som na začiatku chcela. Tak užite si časť. :)

O 3 roky neskôr(Pohľad Lusy):

Dnes je 24.5 a to znamená že je to presne rok odkedy sme sa s Trajanom vzali. Trajan stále musí pracovať, teraz už ako mafiánsky boss.

Ja sa pripravujem na to ako to dnes Trajanovi poviem. Som v druhom mesiaci tehotenstva a ešte o tom nikto nevie. No Kika to už vie.

Odvtedy čo sa Trajan stál bossom sme sa zase kamarátili.,,Lusy volá planéta Zem!!" Vyrušila ma z premýšľania Kika.,,To si ma vôbec nepočúvala??"

Záporne som pokrútila hlavou. Cítila som sa trochu trápne.,,Vravela som ti že dnes máte výročie a Trajan je v práci. To si nemohol vziať voľno??" Zúfalo som si povzdychla.

,,Niekedy si myslím že my vôbec nie sme manželia. Bojím sa toho že teraz keď som tehotná ho budem potrebovať ešte viac ale on pri mne nebude. A navyše keď som vlk tak neviem ako bude moje tehotenstvo prebiehať."

Kika mi silno chytila ruku, už chcela niečo povedať ale zazvonil mi mobil.,,Prepáč musím to zdvihnúť. Volá svokor." Prekrútila som na tým očami a zdvihla.,,Lusy. Trajan je v nemocnici."

Povedal potichu svokor. Moje srdce vynechalo jeden úder.,,A čo mu je??"  Pozrela som sa na Kiku ktorá asi niečo vytušili že nieje niečo v poriadku.

,,Je v kóme. Dnes ho skoro rozstrieľali. Doktor hovoril že dnešnú noc asi neprežije." Hneď som vypla hovor a hodila sa Kike do náručia. Všetko som jej povedala a išli sme do nemocnine. Ale ako naschvál oni ho previezli do nemicnice mimo mesta.

Niečo ako epilóg alebo ako sa to volá:

Lusy porodila krásneho syna ktorému dala meno Tristan. Trajan pro jej pôrode nemohol byť pretože stále bol v kóme.

Sestri hovoria niečo ako o zázraku pretože v tom momente keď sa narodil Tristan a prebudil Trajan, ktorý ani nevedel že má syna. Keď sa to dozvedel prv si myslel že ho Lusy podviedla tal dal urobiť testy otcovstva.

Lusy to vtedy hrozne zasiahlo tak podala žiadosť o rozvod. Trajan si ju nejako stihol udobriť, takže Lusy stiahla žiadosť o rozvod.

Momentálne je Tristan so svojími starými rodičmi a Trajan a Lusy sú v nemocnici. Lusy práve rodí svoje druhé a tretie dieťa, taktiež to sú chlapci.

Trajan pri nej stojí a drží za ruku svoju ženu, ktorá mu porodila syna a teraz rodí ďalších dvoch.

KONIEC

ĎAKUJEM ŽE STE TO ČÍTALI. ĎAKUJEM ZA VOTES A KOMENTY. A AK SOM NEODPOVEDALA NA NIEKTORÉ KOMENTY TAK SA OSPRAVEDLŇUJEM. VAŠA SUSHI ALEBO PRAVÝM MENOM SAŠKA. :)

Som čo somWhere stories live. Discover now