Chapter XXII

1.2K 28 4
                                    

Alexis:

                Avionul nostru a aterizat in Beijing. Am coborat din el si am mers spre hotel... Era un hotel foarte stilat, era un hotel amenajat intr-un fel bine definit chinezesc, cu paturi joase, masute scude, dar totul intr-un mod foarte stilat si modern... Toata camera era comandata vocal, defapt tot apartamentul. Noi aveam o priveliste perfecta spre marele zid chinezesc[ care sa fiu sincera nu stiu daca e langa Beijing sau nu, eu acolo l-am mutat daca nu e acolo :))]... Zayn era la baie si auzeam doar „WOW ce tare!” cu siguranta era una din acele toalete foarte inteligente care si vorbesc... Am inceput sa rad si m-am asezat pe unul din fotoli, intinzandu-ma... Am inchis incet ochii deoarece simteam ca ii pierd, din cauza oboseli si pentru ca nu dormisem tot drumul care a fost de 8 ore... Am simtit cum o pereche de maini ma ia pe sus si ma aseaza intr-un pat moale in timp ce ma inveleste cu ceva, tot moale... Nu m-am straduit sa deschid ochii stind ca acel cineva este chiar Zayn... In schimb am ales sa intru in lumea viselor..

                „Stateam intinsa pe unul din paturile incomode ale unui spital, nu stiu ce se intampla in jurul meu, dar eram intr-un spital... Usa a fost deschisa si inauntru a intrat Zayn tot rosu la fata, probabil de la nervi... S-a asezat pe scaunul ce zacea neinsufletit langa patul pe care ma aflam eu si mi-a luat mana intr-a lui..

- Te-ai trezit?

- Da! Adica asa se pare! Dar ce s-a intamplat!

- Ai fost rapita si dusa intr-o casa deparaginata impreuna cu niste tipi si tipe, majoritatea puscariasi evadati, un psihopat, ca nu ii pot spune altfel, v-a blocat acolo, spunanduva ca prin aerisire nu intra doar aer ci si un gaz care daca este inhalat timp de 3 ore va fa face sa scoateti sange prin fiecare parte a corpului... Tu si inca un baiat ati supravietuit!

- Asta suna a prostie... Zayn te-ai uitat cumva la Saw 2, fara mine?

- Alexis, vorbesc serios...

- Mda sigur... Termina cu prostiile astea... Acum serios de ce sunt la spital?

- Tocmai ti-am spus, dar tu nu vrei sa ma asculti!

- Mda si presupun ca cel ce „ma rapit” e insusi Jigsaw!

- De unde il stii?

- Ohh pe bune Zayn? Am vazut 6 parti din Saw e logic ca il stiu pe Jigsaw, e psihopatul care ii torturaza pe aia...

- Alexis?

- Da!

- Intoarcete!

                M-am intors si in usa statea chiar Jigsaw pe acea bicicleta stupida...

- Oh serios asta e cea mai patetica gluma din lume!

- I want to play a game! a zis acel cretin de pe bicicleta

- Si eu vreau sa incetati cu prostiile! Doamne oameni bunii!

                M-am intors sa vorbesc cu Zayn, dar el nu mai era pe scaun... M-am panicat si am inceput sa il strig.. Dar nu a raspuns... Atunci m-am uitat spre locul in care statea papusa aceea nenorocita, dar nici ea nu mai era...

- Oh serios... Ce dracu se petrece aici?

                Am vazut cum televizorul din salon s-a aprins singur si in ele era Jigsaw

I'll catch you if you fall |Justin Bieber & One DirectionWhere stories live. Discover now