Chapter 17 -You don't remember me?

92 8 7
                                    

*Stukje van het vorige hoofdstuk*

"Hoor je bij een roedel Collin?" Vraagt Sam. "Nee, ik mocht een keuze maken van mijn familie. Het was of bij hun blijven of zelf op reis te gaan om mijn mate te gaan zoeken." Collin kijkt me liefdevol aan. "En die heb ik gevonden en ik ben blij met hem." Hij glimlacht en gaat op zijn tenen staan. Hij legt zijn armen om mijn nek en geeft me een kus op mijn lippen. Mmm, zijn lippen op de mijne. Ik hoor iemand nep kuchen en Collin en ik kijken beide op. "Zoek een kamer!" Roept Seth. "Collin, zou je bij onze roedel willen?" Vraagt Sam op een serieuze toon. "Ja, graag!" Zegt Collin blij. "We zullen morgen het ritueel uitvoeren zodat het officieel wordt." Zegt Sam. Ik kijk Collin blij aan en trek hem in mijn armen voor een knuffel. Ik leg mijn kin op zijn hoofd. "Ik zei toch dat ze je zouden mogen." zeg ik blij. "Ik ben zo blij dat ik bij je kan horen en samen met je vrienden kan rennen en niet moet af wachten of je wel kan." Ik geef Collin een kus op zijn voorhoofd. "Ik hou van je." zeg ik. "Ik hou meer van jou!"
-----------------------------------------------

Sam P.O.V
"Ella, kun je even mee komen naar mijn kantoor?" Vraag ik. Ik loop naar mijn kantoor en hoor haar achter me aan lopen. "Waarom moest ik naar je kantoor komen?" Vraagt ze als we in mijn kantoor staan. "Hoe kan het dat Jacob niet weet wie je bent?" Vraag ik. "Sam, ik heb al verteld dat ik het niet snap! Ik voel me verschrikkelijk. Ik heb zo een gevoel dat het met die Collin te maken heeft." Verteld ze me. Het voelde inderdaad raar toen ik Collin voor het eerst zag, hij voelde anders en zijn verhaal over zijn familie was ook apart. "We moeten Collins geheim zien te weten te krijgen." Zeg ik tegen haar. "We sturen straks een paar van ons achter hem aan. Je kunt nu weer gaan." Ze knikt en vertrekt.

"Seth, Quill, Paul, kom even mee." Zeg ik tegen de drie jongens. Ik loop een stuk door het bos en luister goed of ik Jacob en Collin niet hoor. Als ik eenmaal ben gestopt vragen ze waarom we hier zijn. "Jullie moeten straks achter Collin aan, hij heeft een geheim. Jullie drieën gaan hem volgen naar zijn huis, maar jullie mogen jezelf niet tonen aan hem. Jullie doen dit voor iedereens veiligheid." Vertel ik. Ze knikken alle drie. We lopen terug naar onze plek. Ik moet nog wat dingen voorbereiden voor het ritueel.

Ik loop mijn kantoor binnen en zie Collin zitten. "Ik weet dat je meer weet van me en dat je die drie achter me aan gaat sturen, maar ze zullen toch niks vinden." Zegt hij op een enge toon. "Dit had ik niet van je verwacht Sam. Jammer dat je me niet meer kent van onze vorige keer." Collin grinnikt. "Wat bedoel je?" Vraag ik verward. "Dat snap je best. Wacht ik laat het je zien." Hij mompeld wat woorden en opent zijn hand. Ik zie beelden van een jongere mij en nog een jongetje erbij. We spelen vrolijk met elkaar totdat mijn ouders komen. Mijn moeder pakt me op en loopt weg. Mijn vader daar in tegen loopt naar Collin toe. "Blijf weg bij Sam. Ik weet wat je kunt en ik wil niet dat er wat gebeurd met mijn Sam. Ik laat de alfa jou en je familie verbannen." Daarna loopt mijn vader weg. Het beeld veranderd en laat de vorige alfa zien van onze roedel die Collin en zijn familie verband door hun tovenarije. Daarna zie ik mezelf in afschuw naar Collin kijken. Collin en zijn familie kijken erg verdrietig. Een van zijn oudere familie leden roept wat over wraak nemen. Dat komt Collin nu vast wel doen. "Waarom herinner ik me er niks meer van?" Vraag ik. "Mijn familie hadden alle kinderen betoverd zodat hun niet bang hoefte te zijn." Vertelde Collin.

"Je gaat vandaag gewoon je ritueel uitvoeren. En als je ook maar één woord tegen de anderen verteld over wat ik kan, ga je eraan!" Zegt hij kwaad. Hij is duidelijk nog kwaad over wat er vroeger is gebeurd. "Fijn, maar je doet de rest van onze familie niks aan met je magie. Dat geld ook voor Jacob, dus laat hem weer mates zijn met Ella." "Nee, dat nooit! Ik hou van mijn Jacob. Ik wil het beste voor hem." "Als je het beste voor hem wil, moet je hem en ons met rust laten." Zeg ik boos. "Ik weet wat. Ik laat jullie met rust als Jacob er zelf achter komt wie zijn echte mate is. Jullie mogen hem niks vertellen, maar jullie mogen wel Ella en Jacob veel samen laten komen." Verteld Collin. "Ik ga hier zoveel spijt van krijgen." Mompeld hij er achter aan. "Oké, deal. Maar als Jacob erachter komt verbreek jij je spreuk en dan vertrek je voor goed. Behalve als je je echte mate hier vind." Collin knikt. We schudden onze hand op de deal en ik bereid het ritueel voor.

"Kinderen en volwassenen! Vandaag komt er een nieuw lid bij onze roedel." Begin ik het ritueel. "Collin, kom maar naar voren." Zeg ik tegen hem. Mensen klappen en mompelen wat dingen over hem. Ik vertel het verhaal over het ontstaan van onze roedel, iedereen luistert aandachtig. Ik gooi wat in het vuur om te offeren aan onze voorouderen. Er komt een wind vlaag voor bij, ze zijn er bij nu. Ik vertel over Collin aan onze voorouderen. Collins ogen rollen naar achteren. Hij komt een stukje van de grond. Er komt weer een stevige windvlaag, daardoor gaat het vuur uit, het is nu pikke donker. Collin komt met een plof terecht op de grond, hij kreunt een beetje maar staat niet op. "Breng hem naar Jacobs huis!" Bevel ik een paar jongens.

Ik kruip in bed bij Emily na deze zware dag. "Weltrusten schatje" fluister ik haar toe. Ze draait zich om en slaat haar armen om me heen. Ik kus haar voorhoofd en val langzaam in slaap.

{"Geef mijn baby terug, Collin!" Schreeuw ik uit angst. "Nee, nooit! Je hebt je niet aan de deal gehouden en nu zal ik je kind meenemen! Je krijgt haar je leven lang nooit meer te zien!" Schreeuwt Collin uit woede. Ik begin te trillen en verander in mijn wolf. Ik grom zo hard ik kan naar hem als uitdaging. Hij veranderd niet, maar rent er met mijn dochter zo snel mogelijk van door. Ik begin hem achterna te rennen.

Ik ben hem kwijt geraakt... Ik ben haar kwijt, mijn allerliefste dochter. Hij heeft zijn geuren en sporen uit gewist door een of andere spreuk. Ik verander terug in mijn mensenvorm. Ik val neer en barst in tranen uit..

Nee! Zo ga ik dit niet verwerken. Ik ga mijn vrouw beschermen! Ik ga zoeken naar mijn dochter! Ik zal zelfs mijn leven ervoor geven om haar in veiligheid te brengen. Maar eerst laat ik het aan alle alfa's in de wereld weten. Ik stuur brieven naar diegene die te ver weg zijn voor de mindlink. Ik mindlink diegene die ik kan bereiken. Ik zal er alles aan doen om mijn dochter weer thuis te laten komen en Collin op te laten sporen.}

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 28, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The wolfs from Forks. (NL)Where stories live. Discover now