9

858 60 3
                                    

Harry

Eram in masina, conducand spre naiba stie unde. Claire nu zicea nimic, doar se juca ca mainile in poala ei. Cum dracu se incepe o conversatie?

"Unde mergem?" m-a privit si am oftat.

"La naiba in praznic, nu stiu." am spus si am accelerat. Nici macar nu stiu de ce o iau pe drumul asta. E drumul care duce la stanca aia nenorocita. Stanca unde ma calmez. Sigur ca da, ce tampit sunt. O voi fuce acolo. "De ce ai plecat azi?" am mormait si ea s-a crispat.

"Departe de tine." a dat din umeri.

"Foarte departe." am zis ironic. "Atat de departe, incat nici nu pot face asta." am zis si mi-am pus mana pe coapsa ei.

Mi-a plesnit mana si am privit-o.

"Nici sa nu te gandesti. Nu scapi asa usor." a spus artagoasa.

"Sa scap de ce?" am spus complet pe langa subiect.

"Sa scapi de faptul ca m-ai facut curva fiindca iti facram micul de jun?" a spus intr-un fel ironic si m-am incruntat.

"Poftim? Cand s-a intamplat asta?" am spus si am privit-o.

"Azi dimineata. Cand ai intrat in bucatarie. Si ai zis ca nu poti sa-ti tii gura daca o fufa danseaza in bucataria ta." a spus.

"Nu te-am numit fufa." a spus.

"O, ba da. Ai facut-o." a marait si mi-am dat ochii peste cap.

"N-o sa ma cert cu tine pe tema asta. Sper c-ai terminat orice discutie pe tema asta." am mormait si mi-am trecut limba peste buza inferioara maraind usor.

"Bine, tata." si-a dat ochii peste cap, apoi am vazut-o privind in gol. Parca ceva s-a rupt in ea cand a spus "tata".

Am preferat sa ignor asta si am parcat masina langa copacul imens ce ascundea dupa ramurile sale o comoara.

"De ce m-ai adus aici?" a spus incruntata si am iesit amandoi din masina.

"Asta e locul unde ma calmez eu. Si crede-ma ca-s plin de draci chiar acum." am marait si i-am prins incheietura tragand-o spre mine.

Am dat crengile la o parte si m-a privit incruntata, dupa care a aruncat o privire inauntru. Gura ei s-a deschis excesiv, eu chicotind.

Stiu ca e scurt si ca n am mai postat de mult doar ca am treaba plus ca incepe iar scoala si chestii. So vreau sa primesc morivatie ca sa continui. Am observat ca la cartile pe care le citesc, autoarea cere comentarii. Vreau si eu comentarii. Vreau sa vad ca va place ce scriu, si nu vreaucomentarie cu 'next' sau chestii d-astea. Vreau sa aud ce credeti despre carte si ce credeti ca se va intampla in urmatorul capitol. Chiar as fi foarte recunoscatoare si asta m-ar motiva sa continui. Am mai inceput sa scriu putin pe la o noua carte dar n am de gand sa postez inca. Vreau sa fac in jur de 10 capitole scrise si sa postez in fiecare saptamana dar nu stiu cand voi termina. Am nevoie si de coperta si mrg. Cand o sa fie gata o sa va anunt daca asta o sa vreti.

Capitol necorectat.

The SpeedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum