Hoofdstuk 1

4 1 0
                                    

POV Chanel

Piep piep piep.. Ik open mijn ogen en druk de wekker op snooze. Ik ga rechtop zitten en glimlach naar mezelf in de spiegel. Ik bedenk me dat ik vandaag weer naar school toe moet. Meteen verdwijnt de glimlach op mijn gezicht. Ik stap uit mijn bed en stap onder de douche. Ik loop terug naar mijn kamer en pak mijn Coca-Cola t-shirt en doe mijn spijkerbroek met scheuren erin. Op school noemen ze me dik en lelijk maar ik weeg 49 en ik heb lelijkere mensen gezien. Ik doe wat maskara op en stijl mijn haar. Chanel je moet naar school. Ja ik kom eraan mam! Ik loop de badkamer in en poets mijn tanden en loop de trap af. Mijn moeder zet mijn ontbijt voor me neer en mijn tas. Ik eet snel mijn ontbijt op en fiets naar school. Ik zet mijn fiets in het fietsenrek en loop de school in. Heey dikzak ga is aan de kant! Ik weet dat ze het tegen mij hebben maar ga er niet op in. Ik open mijn kluisje en wordt aan de kant geduwt. Ik kijk op en zie Jan met Romy langs lopen. De dag verloopt als normaal, paar keer uitgescholden en geduwt. Ik loop naar mijn fiets toe en fiets naar huis. Als ik thuis kom zie ik een verhuis wagen voor de deur bij het huis naast ons staan. Ik loop naar mijn voordeur en druk op de bel. Mijn moeder verschijnt in de deur opening. Hey lieverd, hoe was het vandaag op school? Ging wel. Mijn moeder weet niet dat ik gepest wordt en dt wil ik graag zo houden anders gaat ze zich overal mee bemoeien en daar heb ik echt geen zin in. Ik hang mijn jas op en loop meteen naar mijn kamer. Ik zet mijn tas op mijn bed en loop het balkon op. Er komt een auto aan rijden. Ik neem aan het gezin wat naast mij komt wonen. Ik zie een man en vrouw uitstappen en een meisje ik schat 9 jaar en een jongen ik schat ongeveer even oud als mij. What the fuck! dat is Jan! Neeeeeeee! Ik ga zitten op een stoel die op mijn balkon staat waar ik normaal altijd mijn huiswerk doe. Ik hoop zo dat hij niet de kamer naast mij neemt. Dan zie ik hem ook nog elke avond als hij op zijn balkon is. Aarrgg.. Ik wacht en hou mijn ogen alleen gericht op het balkon naast mij. Ik hoor de deur van de kamer open gaan en de klink van het balkon wordt omlaag gedrukt. Pleas niet Jan pleas.. Er verschijnt een lange blonde jongen op het balkon. Gotver! Ik schrik als hij naar mijn balkon kijkt.

POV Jan

Ik stap mijn balkon op en hoor iemand schelden. Ik kijk naar het balkon naast mij en zie Chanel zitten. Holyfuck! Chanel kijkt mij aan en gaat dan haar kamer in. Wauw ze heeft echt mooie ogen. Nee, zo mag ik niet denken. Ik blijf nog 5 minuten op het balkon staan in de hoop dat ze nog naar buiten komt. Ik loop naar binnen en begin kijn spullen op te ruimen en mijn kamer in te richten. Ik mag niet verliefd zijn op Chanel. Maar elke keer als ik haar zie krijg ik een glimlach op mijn gezicht. En het doet me echt pijn dat ik haar pest. Maar ik bek de populairste jongen van de school. Door Chanel, omdat ik haar pest. Want zij leek mij het beste slachtoffer. Ik hang mijn tv op en loop nog even het balkon op. Ik kijk naast me en zie Chanel zitten. Ze staat meteen op en wil haar kamer inlopen. Chanel wacht. Ik schrik er van dat ik haar roep bij haar naam in plaats van dikzak ofzo, en zij ook. Wat moet je? vraagt ze bot. Waar ik niet raar van opkijk want ik had iemand hetzelfde antwoord gegeven als iemand mij zou pesten. Eehh.. Hoe gaat het? Sinds waneer kan jou dat wat schelen? Ik probeer gewoon aardig te doen! Na al die jaren dat je me hebt gepest. Ja, ik heb er spijt van dat ik zo tegen je heb gedaan. Want je bent helemaal niet dik of lelijk. Integendeel zelfs. Ik zie dat ze waterige ogen krijgt en naar binnen wil lopen. Vergeef je me? Chanel kijkt me nu recht in mijn ogen aan. Ik denk er over na ik laat het je straks wel weten. Oke. Chanel loopt naar binnen en er vormt een glimlach op mijn gezicht. Misschien wordt het dan toch nog wat tussen mij en Chanel. Ik loop naar binnen en zet mijn tv aan en wacht op Chanel.

POV Chanel

Ik loop mijn kamer weer in en begin na te denken over wat Jan net zei. Het leek wel alsof hij het echt meende ne er echt spijt van had. En het pesten zou dan stoppen dus ik heb niks te verliezen. Ik loop naar het balkon van mijn kamer en klim over naar die van Jan. Ik stap op het randje van zijn balkon. Ik stap mis en glij uit. HEELLP!! Ik kijk naar beneden en besef dat als ik nu los zou laten ik dood ben. Ik hou me stevig vast aan de tand van het balkon. HEELLP!! Jan komt het balkon opgelopen en ziet mij hangen. Chanel! Hij gaat op zijn hurken zitten. Help me dan! Schreeuw ik. Mmmm ik weet niet zegt Jan met een grijns. Jan doe normaal als ik val ben ik dood en dan is het jouw schuld! Bij het woord dood en jou schuld zie ik de angst in zijn ogen. Hij pakt mijn armen en tilt me omhoog zijn balkon op. Jij ennt echt ligt zeg Jezus zegt hij als ik weer veilig op het balkon sta. Ik had hier nooit naar toe moeten komen ik trapte er gewoon in. Je hebt helemaal geen spijt anders had je me wel meteen geholpen en niet eerst nog een halve minuut laten hangen! schreeuw ik. Hij kijkt me recht in mijn ogen aan. Ik zie zijn ogen naar mijn lippen gaan en weer terug naar mijn ogen. Ik komt steeds dichter bij en legt zijn handen op mijn heupen en zoent me. Ik ga erin mee geen idee waarom en leg mijn armen in zijn nek. Na een tijdje duw ik hem van me af. Waarom deed je dat! Schreeuw ik boos. Geen idee zegt hij met een grijns. Ik rol met mijn ogen en wil terug klimmen naar mijn balkon maar Jan houd me tegen. Kom je vanavond naar me toe? Oke, en voor ik het weet zet ik mijn lippen op de zijne. Hij gat erin mee en vraagt toestemming met zijn tong die ik hem geef. Ik trek me weer terug en glimlach. 7 uur bij mij? Ja, is goed. Ik klik weer naar mijn balkon en loop mijn kamer in.

POV Jan

Ik zie Chanel verdwijnen in haar kamer. Ik kijk of ze echt weg is en bel dan Stefan. Jo, ze trapt erin ze denkt dat ik haar eht leuk vindt. Haha lachen man! Ik ben benieuwd of ze me nog steeds zo leuk vindt als ze weet wat we met der gaan doen haha.  Ja ben benieuwd. Ik ga later maat. Later.

Ik hoop dat jullie het een leuk boek vinden en als jullie inspiratie hebben ofzo dan zet je dat maar in de reacties. Ik weet nog niet wanneer het volgende hoofdstuk komt want heb het namelijk erg druk in de vakantie en ga de laatste 2 weken naar Duitsland naar pretparken enzo. Dus dan zet ik er zowiezo geen nieuw hoofdstuk op want heb dan geen wifi :( maar zodra ik terug ben probeer ik zo snel mogelijk weer een nieuwe hoofdstuk erop te zetten maar in die tussen tijd schrijf ik nog wel 2 hoofdstukken denk ik.

Vote

Comment

Like

Xx

I hate  /  love himWhere stories live. Discover now