16. Double Trouble

575 12 1
                                    

Titel: Double Trouble
Författare: Pandalon
Kvalificerad som tonårsroman. (Jag måste sluta skriva så.. Ah, låter så töntigt)
Färdigskriven? Det stod inte färdigskriven men jag har läst hela och jag tror att den är klar. (;

Handling
"Mamma..." Den lilla flickan snubblade framåt med händerna utsträckta framför sig. Hennes röda lockar dansade runt hennes ansikte och hennes stålgrå ögon var var fyllda av tårar. "Mamma g-gjå inte."

En kvinna med lika röda lockar som flickan knäböjde framför sin dotter. Hon log och strök sina fingrar längs den lilla flickans kinder och torkade hennes tårar. Hon lutade sin panna mot hennes och strök henne varsamt över håret. "Gråt inte." Den lilla flickan gråt klipptes tvärt av och hennes mamma rätade på sig. Hon la en hand på den lilla flickans axel och kysste hennes hår. "Mamma älskar dig." Med det sagt vände hon säg om och lämnade rummet. Dörren smällde igen efter henne och mörkret sänkte sig över den lilla flickan. Flickan började gråta igen och snubblade mot dörren, sträck på sig och trevade efter handtaget med sina små fingrar. "Mamma!" Skrek flickan om och om igen. "Mamma!" Hennes skrik ekade mellan väggarna. Men allt hon fick till svar var tystnad.

Den lilla flickan växte upp till en tonåring. En tonåring som aldrig kan hålla tyst, har ett ohälsosamt beroende av choklad och som verkar ha en tendens att hamna i trubbel. Hennes namn är Denise, och hela hennes värld är påväg att vändas helt upp och ner när hon flyttar ut ur barnhemmet som varit hennes hem de senaste elva åren och flyttar in till sin fosterfamilj. För med hennes familj väntar ny skola, nya fiender, nya vänner och en kaxig granne som råkar ha sitt fönster mittemot hennes...
Multiplicera den kaxiga grannen med två, släng in lite smärtsamma minnen, addera detta med en triangel full med komplicerad kärlek, minus föräldrar plus plastfamilj delat på två liv. Denna ekvation är lika med mitt liv.

Jag är Denise och det här är min historia.

Usch, det var jobbigt att skriva (av). /;

5/5 stjärnor/poäng (?) vet inte.. Iaf, sjuk bra skrivet, -som med alla böcker av Pandalon-  vardaglig och annorlunda handling som jag ÄLSKAR.

Superbra bok helt enkelt ;)

Sorry för att jag inte lagt upp på länge :(

Har inte kunnat lägga upp denna, upptäckte detta nu... Jag har trott att den varit publicerad, men tydligen inte... Sorry!

Nytt omslag! E den fin???? :o

Bok tips | WattpadWhere stories live. Discover now