Het strand

1.8K 19 0
                                    

Harry POV.

Ik lig op het strand in Italië met een vriend van mij, ook gay, en verder op ligt een leuke jongen. Hij heeft leuk blond haar. Hij heeft mooie ogen en een leuke lengte. Ik ga op mijn zij liggen en kijk naar hem. Hij kijkt naar mij en kijkt blozend weg als ik naar hem glimlach. De vriend waar ik mee weg ben stoot me aan en zegt "Hazz. Die jongen die nu aan komt lopen. Echt wat voor jou. Homo, dat is overduidelijk. Die met die enorme kont. Laat mij die blonde nou nemen. Neem jij die jongen. Hazz hij kijkt hierheen." Ik kijk direct om bij het stukje enorme kont. Ik zie de jongen lopen. Mijn mond valt open. Jezus wat een lekkerding. "Thanx Bro." "Geen dank bro." "Weet je wat. Ik fix die blonde voor jou. Fix jij die jongen dan voor mij." "Is goed. Dan moet hij wel liggen."

Als de jongen is gaan liggen zegt Liam, de jongen waar ik mee weg ben, "Hazz. Hij heeft je gezien. Hij vind je denk ik wel wat." "Haha. Dat zou wel zo fijn zijn ja. Gaan we ze nu fixen voor elkaar." "Let's go."

Louis POV.

Ik liep net over het strand en zag een geweldige jongen met krulletjes. Hij ligt wel met een andere jongen. Ze zijn allebei over duidelijk gay dus ik denk dat ze een stel zijn. Ik word uit mijn gedachten getrokken als er een schaduw over me heen valt. Ik open mijn ogen en zie een jongen naast me hurken. Ik kijk eens goed en zie dat het de jongen van net is. Niet die ene met de krulletjes maar die met licht bruin haar. "Hoi. Ik ben Liam." Hij steekt zijn hand uit, ik neem zijn hand aan en zeg "Louis. Kan ik je ergens mee helpen?" "Mij niet maar mijn vriend. Hij zag je lopen en vind je wel wat. We liggen daar." Hij wijst naar hun handdoeken. Ik kijk langs hem en zie de jongen bij een blonde jongen gehurkt zitten. "Ik zou het dan graag van hen zelf horen." Ik denk dat ze een grap aan het uithalen zijn. Omdat ze allebei bij iemand zitten, bij mij en die andere jongen dus. De jongen staat op en zegt "Ik zal het hem vertellen." Allebei de jongens komen terug naar hun handdoek. Ik zie ze tegen elkaar praten. De lippen van de jongen met krulletjes zijn enorm dik en zacht zie ik. Ik hoor de woorden "Lastige. Gekozen. Hard. Get." Ja een grap. De jongens gaan weer liggen. Ik sluit mijn ogen. Ik voel ogen op mijn lichaam branden. Ik open. Mijn ogen en kijk in de richting waar ik de ogen van voel komen. Ik zie de krullenbol naar mij kijken. Hij kijkt recht in mijn ogen. Ik kijk terug. Hij blijft kijken. Op een gegeven moment kijk ik verlegen weg. Het doet wat met me als zo'n knap iemand lang naar me kijkt. Als ik weer terug kijk zie ik hem grijnzen. Als hij ziet dat ik weer kijk glimlacht hij naar me met zijn wenkbrauwen op getrokken. Liam duwt hem om en wijst onopvallend naar een blonde jongen die in hun richting komt lopen. De krullenbol glimlacht naar Liam en k kit goedkeurend en Liam kijkt glimlachend naar Harry. De blonde jongen hurkt naast hun en steekt zijn hand uit naar Liam die de hand aan neemt. Ik kijk weg en loop naar het water. De golven zijn niet rustig maar ook niet wild. Ik zit er in tot mijn borst ongeveer. Ik ga iets terug. Ik kijk even naar het strand. Op eens wordt ik onderwater ge gooit door een golf. Ik kom boven en veeg het water uit mijn gezicht en schut mijn hoofd zodat mijn haar weer goed zit. Ik zie de krullenbol rechtop zitten kijken. Nu pas zie ik dat de jongen een arm bijna helemaal vol heeft getatoeëerd en de andere aardig op weg is en hij ook tattoos op zijn buik heeft. Ik hoor achter me gerommel van water. Gauw duik ik onder water. Als ik boven kom word ik overspoeld door een volgende golf. Proestend kom ik weer boven. Ik hoor gelach van de jongen op het strand. Ik draai me om naar de golven zodat ik niet meer ondergedompeld word.

Ik ben net een beetje aan het denken terwijl het water lekker rustig is. Opeens voel ik twee hele sterke armen om me heen. Ik adem geschrokken in. Opeens voel ik dikke lippen op mijn nek. Direct vind de persoon mijn sweet spot, ik leg mijn hoofd naar achter op de schouder van de persoon. Ik zie lange krullen. Opeens verdwijnt mijn zwembroek en heb ik een enorme pijn in mijn achterste. Ik hap naar adem. Ik hol mijn rug om te kijken of de pijn verdwijnt en dan voel ik pas het volle gevoel. Ik klem me vast aan de persoon achter me met met handen om overeind te blijven. Ik draai mijn hoofd en zie de krullenbol van net. "Stop met hard to get spelen. Zoen me gewoon en doe gewoon mee." Zegt hij. "Trouwens ik ben Harry." "Oh Fuck. Harry." Kreun ik direct. "Geniet je er nu al van. Je bent zo gevoelig. Wat zou je er van denken om hierna nog een paar keer te gaan? Ik wil je best overgevoelig zien. Lijkt me zo lekker." Direct kom ik, hij raakte mijn prostaat en hij zat lichtjes aan mijn vriend. Ik kan nog 2 keer komen voordat ik overgevoelig word. "Hoevaak kan je nog komen?" "Ik steek twee vingers op. "Wedden dat het me lukt om niet te komen totdat je voor de vierde keer komt." "Gaat je niet lukken, dus oké." "Wat krijg ik er voor?" "Dat ik bij je op de handdoek kom liggen en je mij mag 'hebben'." Zeg ik. "Afgesproken. Ik kijk er al naar uit om je bij me te hebben liggen." "Wat krijg ik ervoor?" "Ik trakteer op en lunch, neem je mee uit s'avonds en en de andere mag mijn bedenken." "Ik mag jou drie dagen lang als knuffelbeer gebruiken." Grijns ik. "Afgesproken."

Larry Stylinson smut one shotsWhere stories live. Discover now