25. BÖLÜM

21.4K 1.2K 85
                                    

Herkes bir ağızdan emredersiniz efendim diyince daha çok hızlandım. Bizi gören karşı taraftakilerde bize doğru koşmaya başladılar. Önce büyücüler. Onlar tehlikeli. Büyücüler babamın arkasından çıkıp diğer taraftaki büyücülerin üstüne gidince bende perilerimi alıp büyücülere doğru gittik. Kurtlarda kurtlarla vampirlerde vampirlerle savaşıyodu. Büyücüler diğer büyücüleri ortada sıkıştırınca perilerde üstlerine peri tozu dökünce büyücüler acı içinde çırpınmaya başladı. Bu hoşuma gitmişti. Biran minanın benden uzaklaştığını hissedince kokusunu takip etmeye başladım. Onu kaçırıyolardı. Aklıma zamanı durdurmak geldi. İlk denememde yapamadım. İkidede offf neden olmuyo ya? Kendimi toparlayıp etraftaki her şeyi unutup zamanı durdurmaya odaklandığım sırada kalbime kazık saplanmasıyla yere düştüm. Kazığın kimin attığına bakmak için başımı kaldırdığımda kazığı atanın mina olduğunu gördüm. Ama ben onu demin hissettim. Onu kaçırırıyolardı. Hem kardeşim beni neden öldürmek istesin ki? Ben böyle düşünürken gözlerim kapanmaya etraftaki sesler boğuklaşmaya başlamıştı. Sonrası derin bir sessizlik ve karanlıktı zaten...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UFUK'UN AĞZINDAN:

Herkes dışarda savaşırken berk ve birkaç kurtla beraber içeriye girdik. Hedef minayı kurtarmaktı tabiki. Kurtlar diğerlerini hallederken berkle beraber oda oda minayı arıyoduk. Sonra minanın çığlıklarını duymamızla o tarafa doğru ilerledik. Kapısı demirden bir odaya girince berk beni durdurup kapıya arka ayaklarıyla tekme atınca kapıda bir çukur belirdi.

-hadi ama yapabileceğin bumu berk? Bana bırak koca kurt.

Elimle kapıyı itmemle kapı bi kaç kurdun üstüne düştü. Oh olsun. Minaya baktığımda ona büyü yapıyolardı. Sanırım karanlık tarafa geçirmek için büyü yapıyolar. Ben büyücünün üstüne atlayınca berkte içerdeki diğerlerini aldı. Ama malesefki ywtişememiştik. Mina kurda dönüşüp karnıma pençe atınca acı içinde inleyip geriye çekildim. Mina havayı kokluyodu. Hayır midayı öldürmeye gidiyo onu durdurmalıyım.

-berk ahhh. Berk mina midayı öldürmeye gidiyo durdur onu.

Berk hızla minanın üstüne atlayınca mina insana döndü ve vampir yüzünü çıkartıp berki ısırdı. Bu kız çocuk mocuk ama iyi savaşıyo. Off ne diyorum ben midayı öldürücek. Berkle beraber ayağa kalkmaya uğraşırken berkle güçlerimizi birleştirmek geldi aklıma. İkimiz bir şey yapamazdık ama güçlerimizi birleştirirsek bir şekilde belki bir şansımız olur.

-berk güçlerimizi birleştirmemiz lazım.

-hah bunu senmi sölüyosun ufuk?

-berk şuan senle düşman değil dostum. Yani savaş bitene kadar.

-pekala birleştirelim.

Berkle sırtsırta verince elektirik çarpıyomuş gibi hissettim ama çekilmedim. Nihayet ayağa kalkabilmiştik. Dışarıya minayı bulmak için çıktığımda mida havada sabit duruyodu. Sanki bişiye odaklanmak istiyo ama beceremiyo gibiydi. Minaya baktığımda elinde bir kazıkla midaya doğru koşuyodu. Hayır onu öldüremez hayır.

-berk mina orda elindede kızak var koş.

Berke seslenmemi minada duymuştu. Biz ona doğru koşmaya başlayınca o çoktan elindeki kazığı midaya fırlatmıştı. Lanet olsunki tam kalbine denk geldi.

-hayır. Hayır olamaz midaaaaaa.

-bağırmamla beraber periler midaya baktı. Midada o sırada yere düştü. Periler çok sinirlenmişe benziyodu. Çığlık atmaya başladılar. Çığlıklarıyla karşı tarafta ne kadar kurt büyücü vampir varsa hepsinin ya kafası kopmuştu ya kalpleri ve tırnakları sökülmüştü. Ulan madem böyle bir gücünüz var neden baştan yapmadınız illa midanın ölmesimi gerekiyodu? Çığlıktan minada etkilenmişti ve kendine gelmişti. Büyü bozulmuş olmalı. Ama artık çok geçti. Çünkü midanın kalbine kazık çoktan saplanmıştı. Mia kendine geldikten sonra koşup midaya sarıldı. Midanın teni gittikçe morarmaya başlıyodu. Minanınkide. Tabi ya mina midadan güç oluyodu. Midanın başına gidip yüzüne baktım. Yüzü mosmordu.

-hayır melez prenses hayır. Bak dünyayı kurtardık. Sözünü tutmadan biryere gidemezsin hayır. Mida cevap ver bana. Midaaaaaaaaaaaa!!!

Bağırmamla herkes ağlamaya başladı. Kökenimize baktığımda oda hıçkıra hıçkıra ağlıyodu. Bu canımı çok yakıyodu. Hissettiklerini hissedebiliyodum. İki kızı birden ölmüştü. Canım iki kat fazla yanıyodu. Hem sevdiğim kadın ölmüştü. Hem kökenimin yani bi nevi annemin canı çok yanıyodu. Ben bu acıyla yaşıyamam...

-mida hadi güzelim bak sen güçlüsün nolur kalk. Bişiyin yok nolur kalk. İyiyim ben de gene gül bana nolur. Söz ne istersen yaparım nolur. Mida kalk nolur.

Midaya sarılıp ağlamaya başlamıştım.

-kardeşim öldükten sonra ilk defa bukadar canım yanıyo. Sende gitme mida lütfen.

Daha çok ağlamaya başlamıştım. Berk gelip arkadan bana sarıldı oda ağlıyodu.

-gel koçum götürelim onu buradan.

-nereye?

-evine.

-söz mü? Eve götürücez dimi onu?

-hıhı eve götürücez.

Berke kafamı sallayıp midayı kucağıma alıp ilerlemeye başlamıştım. Kalbime bir bıçak saplandı arkaya döndüğümde kökenimin bayıldığını gördüm. Sonrada berk eğildi ozaman dikkatimi çektiki babasıda bayılmıştı. İkizlerde bizimle birlikte geldi. Onlarda ağlıyodu.

-buraya bi taşıtla gelmedik biz sizi götürürüz.

İkizlere kafamı sallayıp onlara doğru yaklaştık. Midanın kokusu hafif hafif kaybolmaya başlamıştı. Ölürümde onu kimselere vermem. Eve geldiğimizde midayı odasına çıkartmak için hamle yapmıştımki berk kolumdan tuttu.

-nereye?

-mida çok yoruldu onu yatağa bırakıcam. Uyusun biraz.

-ufuk bak mida-

-midaya bişi olmadı berk o sadece uyuyo anladın mı?

-ufuk-

-ne ufuk ne? Bağırtma benide uyanmasın.

Berk kafasını salamıştı sadece. Midayıda alıp odasına çıkardım. Teni buz gibiydi. Üşüyodur diye üstüne ne varsa örttüm bende yanına yattım. İlk defa onunla uyucaktım. Yanağından öpüp gözlerimi kapattım. Bunların hepsi bir rüya uyandığımda egoistim gene bilmiş bilmiş konuşucak bende onu gıcık edicektim inanıyorum.

BU BÖLÜMÜ BİLEREK UFUĞUN AĞZINDAN YAZDIM. MULTİMEDYADAKİ ŞARKIDA EN SEVDİĞİM ŞARKILARDAN BİRİDİR. BÖLÜMLEDE BAĞLANTILI OLDUĞUNU DÜŞÜP KOYDUM. UMARIM BEĞENİRSİNİZ... :)))

TEK MELEZDonde viven las historias. Descúbrelo ahora