Part 1

55 3 1
                                    

KRYSTIAN POV'

Μου πήρανε τα πάντα. Την θερμή και γλυκία οικογένεια μου. Τα έξυπνα αδέλφια μου, την όμορφη μου κοπέλα! Τους σκώτωσαν όλους για συμφέρον τους! Όμως έμεινα εγώ! Που τώρα επέστρεψα για την πιο σκληρή εκδίκηση! Τώρα είναι σειρά μου να τους πάρω τα πάντα.
Το ονομά μου πλέον είναι Κρύστιαν Μουκαντέρ. Είμαι ένας απο τους πλησιότερους επειχηρματίες της Ελλάδας. Η πιο πλούσια οικογένεια είναι η επειχήριση Σολωμού.
Θυμάμαι το ονομά της..το όνομα αυτής της γυναίκας που έκανε την μητέρα μου να αυτοκτονήσει, αυτη την απαίσια γυνάικα την κ. Τζέσικα Σολωμού και τον κ. Ανδρέα Σολωμου. Κατάστρεψαν την οικογένεια μου! Θα το πληρώσουν! Εχουν και 2 κόρες καο έναν γιό! Και αυτοί θα το πληρώσουν!
Θα γίνω ο εφιάλτης τους.
Ξαφνικά μπαίνει μέσα στο σκοτεινό δωματιό μου ο οδηγός μου Αντρέας.

"Αντρέα έμαθες τίποτα καινουργιό για την 'υπέροχη' οικογένεια Σολωμού;"

"Ναι αφεντικό. Ο κ. Σολωμός πρίν 3 μήνες παίθανε λόγω γεράματα. Την θέση του στη δουλεία την πήρε η μικροτερή του κόρη η Βαλέρια" λεεί.

"Παράξενο! Κανονικά θα έπρεπε να την πάρει την θέση η άλλη του κόρη η .. Εμμ.." Προσπαθώ να θυμηθώ το ονομά

"Η Κατερίνα!" Μου θυμίζει.

"Ναί αυτή. Έπρεπε να πάρει αυτή την θέση! Αλλα τέλως πάντων ετοίμασαι την λουμιζίνα πάμε στο ξαναδοχείο τους" τον διατάζω και φεύγει.

Ήρθε το τέλος τους! Θα γίνω ο εφιάλτης του! Πρώτα θα κάνω και καλά να με καψουρευτεί κάποια απο τις κόρες της κ. Σολωμού και μετά θα τους τα πάρω τα πάντα! Δεν με φοβίζει ο έρωτας. Για εμένα δεν είναι τίποτα ο έρωτας! Θα γίνω ο εφιάλτης τους!

Jessica POV'

"Κάτια! Κάτια!" Φωνάζω την πρωσοποκή μου υπηρέτρια. Έχω πολυ άγχος σήμερα διότι έρχεται στο ξαναδοχείο μας ένας απο τους μεγαλύτερους επειχηρματίες στην Ελλάδα. Πρέπει να κάνουμε καλή εντύπωση!!

"Κυρία Τζέσσικα με φωνάξατε!;" Λεεί η υπηρέτρια μου.

"Ναί, σήμερα έρχεται ο πλουσιότερος επειχηρματίας ο κύριος Κρύστιαν, είναι όλα έτοιμα; Θέλω να του φερθούμε άψογα!" Της λέω προειδοποιητικά.

"Κυρία Τζέσσικα όλα είναι θαυμάσια όπως τα θέλατε!" Μου λεεί.

"Ωραία! Τα παιδία μου που είναι;"

"Η κ. Βαλέρια είναι στο γραφείο της εταιρίας σας, η κ. Κατερίνα για ψώνια και ο κ. Κλάους..δεν ξέρω" λεεί σκύβοντας το κεφάλι.
(Μέσα στο σαλόνι μπαίνει ο Κλαούς)

"Εδώ είμαι" μου λεέι και με φιλά στο μάγουλο. "Όλα έτοιμα για απόψε; Κάτια τη πληροφορίες έχεις για τον κ. Κρύστιαν;" Λεεί τρώγωντας ένα μήλο

"Τίποτα..είναι καθαρός" λεεί με σκυμένο το κεφάλι.

"Το πολύ καθαρός μου βρωμάει" λεεί ο Κλάους δαγκωνοντας το μήλο του.

(Κορίτσια ξέρω είναι λίγο βαρετο το πρώτο πάρτ αλλα το επόμενο θα το λατρέψεται! Μια εκδίκηση και ένα απαγορευμένο πάθος αρχίζουν! Επίσης στην φωτο είναι ο Κρύστιαν!)

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Aug 01, 2015 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

Εκδίκηση ή Διεκδίκηση;जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें