Capitolul 1 - Prezentare si excitare

25.3K 289 26
                                    

Hei,guys ! Sunt Rebecca. Sunt o fata simpla de 17 ani ,aproape 18(yay),dupa parerea mea. Imi place sa cant ,sa dansez dar talentul meu va ramane acelasi ,de a dansa. Imi place sa fac asta. 

Mama si tata sunt plecati in strainatate,insa am noroc totusi ca vine macar mama de sarbatori la mine acasa. In timpul acesta eu traiesc cu bunica mea draga. Mereu e hazlie,ma intelege , si fiind o fata cuminte ,o ascult mereu . 

Apropo,daca am zis ca sunt cuminte,ce credeti ,ca nu ma duce gandul niciodata la prostii... ? gresiti :)

Am o prietena super buna,Ella. Mereu mi-a fost alaturi si am ras de aproape orice impreuna. Imi place sa imi petrec timpul cu nebuna mea :* pwp sweetie <3

Asa...Prin urmare am o viata complicata,de neinteles. Abia de o intelege Ella. 

Acum sa va povestesc putin din viata mea absolut fabuloasa. 

De prin clasa a 5-a am vrut sa fiu emo . Da stiu,super . =)))) Ma imbracam de la tricourile negre a lui maica mea,care  da,erau negre dar nici pe de parte la ce va asteptati de la un emo . Erau elegante si mama nici nu stia ca am imbrac cu ele. 

P.s: Atunci mama era cu  mine... din clasa a6-a a plecat in strainatate

In clasa a6-a mi-am revenit,din cauza jignirilor pe care mi le adresau colegii,dar in cele din urma,mi-au facut chiar bine. 

Eram o fata draguta,mereu ma imbracam cool,si imi placea trap-ul . Si acum imi place. No judge :)

K. Clasa a7-a si a 8-a au fost cele mai grele fiindca incepeau sa apara deja acel sentiment ca lumea dar in acelasi timp super mega extra enervant,de care nu poti scapa: A da,fluturii in stomac. :)

Simteam asta pentru colegul meu de banca,Eduard. Era atat de dragut cu parul ala al lui sexy si atragator. Si da era ciufulit,mai!! cum sa nu ti se para adorabil ?!

Asculta rock,eu foarte putin,dar cui ii pasa,suntem diferiti si asta ne-a atras. 

El ma simpatiza,eu la fel ,dar nimic nu a avut loc intre noi. Eram doar doi copii . Atat,nimic mai mult. 

Si uite-ma acum  mai am putin si merg la facultate .

Ei bine din a 9-a pana acum,in a12-a ,mi s-au intamplat tot felul de lucruri. Care nu au  ramas doar intamplari,ci amintiri si aventuri . 

De exemplu,o amintire foarte perversa de acum cateva luni,deci proaspata :

Eu ma duceam la baie super mega chill ca sa ma dau cu rimel si un ruj roz pe buze . Cand dintr-o data vad in oglinda reflexia unui baiat care se apropia de mine atat de rapid. Nici bine nu clipisem si era langa mine . Eu nu il cunosteam. Il cunosteam insa doar din privire. L-am vazut doar prin scoala. Auzisem de el ...josh,john... nu mai stiu exact. Ceva de genul asta. 

El: Te vreau mai mult decat orice,si vreau sa te am... Chiar daca nu ma cunosti personal,am pus ochii pe tine de mult si te-am urmarit pana la baie ,acum ,nu te mai gandi la nimic ,te rog . Vreau doar sa stiu un lucru . Si nu voi rade,nu voi reactiona cu nimic,esti virgina? 

Eu: Cum ma poti intreba porcule asa ceva?? Eu incercand sa imi trag silueta de langa el ... Pentru o secunda era sa scap si sa fug de acest disperat . Dar nu mi-a dat drumul atunci si m-a sarutat atat de frumos si atat de pasional . A fost cel mai frumos sarut din viata mea. Chiar daca ma enerva,si eu il enervam pe el,ca sa ne "razbunam" unul pe altul am inceput sa ne muscam de buza foarte tare ,incat sa fim super excitati . Nici unul nu mai putea. Tentatia era prea mare,dar nu stiam ce sa fac. 

El: Te rog.... zii... esti ?(dupa un lung sarut)

Eu: Da,sunt ,acum vei face ce vrei din mine? 

El: Ce crezi? Ca sunt asa insensibil. Te plac de mult ,dar in seara asta,vreau sa te am . Te-am excitat in baie si stiu asta. Asta e numarul meu ( si mi-l baga in buzunarul aflat pe fese) ,apoi imi da o palma usoara,dar excitanta in acelasi timp . Ne vedem diseara. Suna-ma sau voi face eu cumva si te voi suna. Dar stiu ca o sa mi-o iei inainte,scumpo . Ne auzim . 

Nu stiam cum sa reactionez. Am stat 2 secunde dupa care el iar se apropie de mine si ma saruta IAR excitant. A plecat. 

S-au terminat si orele. Stii ceva cititorule? Pana la urma ce naiba? O viata avem ,trebuie sa le incercam pe toate ca sa vedem ce e cu viata asta pe care o traim. 

Dupa ce mi-am dat seama de asta,cu putin greu, i-am dat telefon lui John sau Josh (tot nu stiam cum il cheama asa ca am incercat unul din ele) ; 

Eu: Hei John 

El: Hei,Rebecca ,asteptam telefonul tau!

Eu: Mda...voiam sa iti reamintesc de .....azi

El: Cum as putea uita...Esti atat de buna si sufleteste si trupeste . 

Eu: Imi vine sa si rad,dar nu prea stiu daca sa o fac sau nu 

El: Stai calma. Poti rade nu e nimic. Eu stiu deja unde locuiesti. Mai am 10 minute si ajung in fata blocului tau.. Te mai intreb ca sa ma asigur,dar vreau sa te gandesti bine,dar rapid: Vrei aceasta seara sa avem o partida de sex? Ti-am zis-o direct

Eu: Poate prea direct.... Si da... raspunsul meu e da 

*nu stiu daca am gresit sau nu ,dar stiu un lucru ,ca orice ar fi,sarutul lui m-a cucerit* 


Nu mai pot scrie guys dar va zic maine toate detaliile ,bye !!!! :* 

Usor pervers [+18]Where stories live. Discover now