Κεφάλαιο 9

2.2K 239 51
                                    

Τρέχω προς το σαλόνι για να το πάρω και ακούω την Ελένη από πίσω μου να λέει "Ναι τώρα που ένα πέσεις χαμέ έτσι όπως βουρας να σου πω εγώ. Περκι να εν τίποτε ειδοποιήσεις που το FarmVille" και αρχίζει να γελάει μονη της. Ανοίγοντας το tablet βλέπω 210 ειδοποιήσεις και 12 μηνύματα. Αμάν τι έγινε?

----------------------------------------------------------

Μπορεί κάποιος να μου εξήγηση τι γίνεται??  οι ειδοποιήσεις αυξάνονται κάθε δευτερόλεπτο και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Κάποια μηνύματα που στάλθηκαν τώρα βγαίνουν στην οθόνη μου. 

Sara1994: " Εγώ είμαι μαζί σου. Η δουλειά σου είναι τέλεια. Συνέχισε" 

KwstasPa: "Εσύ είσαι που έπαιξες στο grace club? Έλεος" 

Εβελίνα: "Μην ακούς κανένα συνέχισε" 

Τι στο καλο συμβαίνει εδώ και που αναφέρονται ? Ανοίγω τα μηνύματα μου και βλέπω δεκάδες ίδια με εκείνα που διάβασα προηγουμένως. Τι γίνεται? 

"Εν που το FarmVille? Έστειλα σου τζε εγώ τώρα. Επέθαναν οι τσούρες σου." (τσούρες= πρόβατα) και όντως εκείνη την ώρα μου ήρθε ειδοποίηση, που την βρίσκει την χαρά τώρα η Ελένη απορώ. Πηγαίνω στις ειδοποιήσεις μου και βλέπω εκατοντάδες like και comment στις δουλειές που έκανα. Τι στο καλο? Που με βρήκαν όλοι αυτοί?? Πάω κάτω κάτω και... εε αποκλείεται. "Ο DarkLord  κοινοποίησε    το blog σας" πατάω πάνω να δω. Αποκλείεται να το έκανε για καλο. Και δεν βγαίνω λάθος αφού πάνω από την ανάρτηση του γράφει " Ακόμα δεν βγήκε από το αυγό της και έπαιξε στο πιο διάσημο club της πόλης. Η μουσική καταστρέφεται." αυτός ο άνθρωπος έχει την ιδιότητα να με νευριάζει σε λιγότερο από ένα λεπτό. Από κάτω βλέπω διαφορα comment που να συμφωνουν μαζί του αλλα και πολλά που να διαφωνούν. Όπα διαφωνούν? δηλαδή με υποστηρίζουν? κατεβαίνοντας κάτω στα σχόλια εντυπωσιάζομαι από τον κόσμο που με υποστηρίζει. Ο τύπος πήγε να με καταστρέψει αλλα απέτυχε.Αναρωτιέμαι αν πρέπει να του δώσω σημασία ή... εε σιγά μην τον αφήσω έτσι. 

Melody: "Τώρα εσένα τι πρέπει να σου πω? Ευχαριστώ που μου έφερες κόσμο στο blog μου? Ευχαριστώ που μέσα από το σαχλό σχόλιο σου με έμαθε περισσότερος κόσμος? Η να σου πω καλύτερα ποσο μαλάκας είσαι? Αναρωτιέμαι αν όλο αυτό το κανεις για να σου δώσω σημασία. Λοιπόν από τις επιλογές που έχω θα επιλέξω την τρίτη και θα σου πω πως είσαι ένας μεγάλος μαλάκας γιατί δεν εξηγείται αλλιώς να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου. Θα σου έλεγα με εκτίμηση melody. Αλλα ούτε αυτό δεν αξίζεις. Ηλίθιε." Εντάξει οι βρισιές μου είναι το κάτι άλλο. Πάντα επιλέγω να λείνω τα προβλήματα μου με ήρεμο τρόπο, αλλα αν χρειαστεί ξέρω και να βρίζω, χάρις στον Λευτέρη και στην Ελένη. 

Between Love And HateWhere stories live. Discover now