Kapitel 6: Nej!!!

17 0 0
                                    

Stellas pov:

Jag smög upp från sängen och sedan tog jag min väska och tog på mig kläder sedan så tar jag en lapp och skriver DU VILL INTE HA MIG LÄNGRE SÅ DÅ GÖR VI SLUT - STELLA.

Sedan lägger jag lappen på Oscars sängbord, sedan smyger jag ner för trappan och jag ser att Killarna och Filippa äter frukost. Jag smyger ut då hör jag att Oscars dör öppnas, jag springer och gömmer mig utomhus och sedan börjar jag att gå.

Oscars pov:

Jag vaknar och känner att Stella inte är där så jag ställer mig upp och ser då en lapp på skrivbordet, det är Stella som har skrivit det. Nej vänta har hon lämnat oss, fan skrek jag och sedan sprang jag ut från mitt rum och jag ser att dörren går igen. Jag springer ner och ser att killarna och Filippa äter frukost, sedan säger jag att Stella har lämnat oss. 

Va skriker Filippa och springer ut i hallen och tar på sig skorna och de gör även resten av killarna och jag så klart. Vi går ut och kallar på henne men ingen svarar, Filippa och Felix går till parken för att leta och Omar är kvar i huset ifall hon skulle komma tillbaka. Jag och Ogge går runt och letar, sedan kommer Felix och Filippa gåendes mot oss de håller hand. Är de tillsammans nu eller tänker jag men bryr mig inte. 

Det hade blivit mörkt och det var kallt vi satt i soffan och Filippa och Felix satt och hånglade. Jag sa att jag ville gå ut och leta och killarna sa okej så vi gick ut i hallen och satte på oss en munkjacka och skor. Sedan gick vi ut, det var riktigt kallt och klockan var 00.30.

Jag ville hitta henne men hur fan sak jag hitta henne, jag skrek hennes namn och skrek att jag älskade henne vi gick och letade i tunnlar och baksidor på hus men kunde inte hitta henne. Tänk att min Stella är här ute och kommer att frysa ihjäl om jag inte hjälper henne. Jag satte mig ner men marken var svin kall så jag ställde mig upp igen.


STELLA JAG ÄLSKAR DIG KOM TILLBAKA!!! skrek jag högt. Klockan var du 03.17, jag gick och letade sedan så ringde min mobil. Det var Ogge som sa att jag skulle komma tillbaka nu, han sa att vi inte skulle hitta henne. Jag kände hur mina tårar rann ner för mina kinder, jag gick tillbaka då jag ser att det sticker ut en väska från en buske så jag tänkte att någon kanske har tappat den så jag går fram till väskan och bär upp den och då ser jag det...

Nej inte igen.Where stories live. Discover now